Helgplaner – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Helgplaner

Godmorgon!

Natten har varit som vanligt dom senaste nätterna. Oskar har hostat och vaknat en gång i timman och kl 05.30 var båda pojkarna sugna på att gå upp. Men jag ska inte klaga för det är äntligen fredag och helg igen! Denna veckan susade som vanligt förbi som vinden och vardagarna är ett minne blott. Det är metervis med snö här hos oss så det blir förmodligen smartast att ta pulkan till förskolan idag eftersom bilen är insnöad. Men först blir det massa mys och frukost i soffan med mina två favoriter.

familj

På fredagar får man alltid äta frukost i soffan framför tvn. Jag gillar att markera att det är start på helgen och tar det alltid extra lugnt, gör det lite extra mysigt och hämtar alltid Filip tidigare från förskolan så att han förstår att det är helg. Vi har inga planer alls denna helgen vilket är både lite trist, men även ganska så skönt så att vi kan vila upp oss inför dom kommande helgerna som är fullbokade. Vi ska vara borta en hel del framöver och har massor med roliga saker planerat, så som en resa till Budapest, åka en sväng till Sverige, sen ska jag opereras så då kommer mina föräldrar hit över en helg och hjälper till, sen ska vi till Italien osv osv. Det känns som att vi har en del planerat framöver, så denna helgen är det helt okej att det bara ska vara vi.

familjJag hoppas att ni alla får en mysig fredagsmorgon och en underbar start på helgen. Massor med kramar till er alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.