Piffat till det – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Piffat till det

Idag har vi fått gjort massor med nyttiga och bra saker, samtidigt som vi har lekt en massor med barnen. En sak som Filip tycker är tråkigt är när vi bara sitter still, så därför har vi städat och hållit igång hela dagen samtidigt som han har sprungit omkring och lekt och Oskar har också varit med och kollat på när vi har grejat. Vi har gjort sånt som man aldrig tänker på att göra, så som att putsa eluttag, rensa kyl/frys/skafferi, rengöra diskmaskin, tvättmaskin och tumlare, göra rent fläkt och putsa kristallkronorna – Piffat till det lite extra där man inte ens visste att det behövdes helt enkelt! 😉

kristallkronaVi har inte haft en tanke på att putsa kristallkronan i köket, men efter att vi gjort rent den idag så glimrade den betydligt mycket mer än innan. Så vi får verkligen tänka på att rengöra den lite oftare i framtiden så att den alltid är så vacker och glittrande.

Efter att hela huset var skinande rent så badade vi tillsammans hela familjen och satte på oss pyjamaser och så gick vi ner i köket och kollade på när M lagade middag.

lax_salladIdag åt vi en jättegod laxsallad med mango som serverades med lime- och chillidressing. Filip älskar starka smaker och mumsade i sig hela salladen i ett naffs och när det var slut så sa han “Mer?”. Going!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.