Livingroom – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Livingroom

Det är något alldeles speciellt på kvällarna när vi lyckats att få båda barnen att somna samtidigt så att jag och M får lite tid för oss själva. När man är småbarnsförälder så är egentid, sömn och planering någonting man får lära sig att klara sig utan. Eller, man kan i alla fall inte förvänta sig att det ska gå enligt planen och få den där tiden för sig själv när man vill.

vardagsrum_inspiration

Att tända upp massa ljus och gosa ner sig i soffan framför en film är någonting som vi verkligen uppskattar och speciellt är det lite extra mysigt nu när vi äntligen har fått ordning på vardagsrummet. Jag har ju helt och hållet glömt att visa er hur det blev efter att vi målade väggen och bytte ut den vita tvbänken mot en ihop-pusslad svart.

ny_tvbänk

Vi är supernöjda över resultatet och den mörka färgen på väggen är betydligt mycket mer behaglig att se på än så som det var innan. Plus att vi har hängt upp tv:n på väggen och gjort en egen tvbänk med plats för massa konst, växter och ljus. Dock är väggen lite tom på vänster sida av tv:n men där har vi inte bestämt om vi ska ha konst, vägglampa eller låta det vara. Vad tycker ni?

livingroom

All konst som ni kan se i rummet har jag gjort själv. Jag älskar att måla och blanda oljemålningar med abstrakt konst i akryl. Att kunna sätta upp mina egna målningar på väggarna gör vårt hus ännu mer hemtrevligt och när vi har en vägg som vi tycker ser lite tom ut så målar jag något och sätter upp.

inredning_inspiration

Nu ska vi äta popcorn, dricka saft och mysa..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Gud så fint ni har det!
  Jag bara måste fråga vad färgen heter som ni målat väggarna med?!
  Kjempe flott!

 2. Linda

  Go kväll
  Vad kul att se lite mera av ert hem, ni har gjort det väldigt mysigt.
  Här hemma brukar vi med tända massa ljus på kvällarna och mysa upp oss i soffan, får passa på och njuta av detta nu för om ca 9-10 så sitter vi här med en liten tjej som kommer ta hela vår uppmärksamhet.
  H en fin kväll
  Kram Linda