Babyjogger resevagnar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Babyjogger resevagnar

I samarbete med Baby Jogger

När det är fredag så brukar vi alltid ta lite sovmorgon från förskolan så att Filip får en liten kortare dag där och mer tid med familjen. Så vi startade dagen med att att öppna lite paket som kom levererat på dörren igår. Det är inte bara jag som får paket på posten förstår ni, utan även Filip och Oskar får post ibland!

baby_jogger_resevagnFilip var alldeles lyrisk när jag plockade fram dom stora paketen och slängde sig över dom med en gång för att hjälpa mig att öppna!

resevagn_recensionI paketen så låg det två stycken resevagnar från Baby Jogger. En till Filip och en till Oskar.

resevagn_skyddsväska

För att vagnarna inte ska bli skadade under resan så är det bra att ha skyddsväskor till. Det är även superbra att ha om man ska transportera vagnarna så att dom är lätta att bära.

bästa_resevagnarna_testEn Baby Jogger – City mini ZIP och en Vue Lite. Det blir perfekt att prova två stycken olika vagnar så att jag kan recensera dom sedan och jämföra dom med varandra. Då blir det lättare att finna för- och nackdelar med dom.

baby_jogger_resevagn_recensionVi ska ju åka till Budapest på onsdag så därför behövde vi två resevagnar till resan. Vi är så otroligt nöjda med våran Baby Jogger dubbelvagn och därför var det ingen tvekan vilket märke på resevagnar vi önskade att använda! Huvudsaken med resevagnar för oss är att dom är lätta att transportera, men samtidigt håller en så hög kvalitet och stabilitet att det känns som en ordentlig vagn. Dessutom är det viktigt att dom är så pass stora och bekväma att barnen kan sova i dom på dagarna om vi är ute på tur. Det ska bli kul att se om dessa vagnar når upp till våra önskemål, men det återstår att se.

resevagn_bäst_i_test

Filip är i alla fall överlycklig över dom nya vagnarna och har sprungit runt och lekt med dom här hemma hela morgonen.

Nu börjar klockan ticka på, så nu ska vi gå ner till förskolan och sen ska jag och Oskar åka in till city!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.