Shoppingcenter med barnen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Shoppingcenter med barnen

Idag på eftermiddagen åkte vi till stan för att köpa lite grejer inför resan. Tack förresten för alla bra tips på vad man borde tänka på när man reser med barn. Det uppskattas verkligen!

mammalivetJag vet att många av er ifrågasatt varför vi åker till stan med barnen och shoppar, men det är faktiskt en aktivitet som uppskattas av hela familjen. Jag förstår inte varför det skulle vara så dåligt för barnen att gå på stan och shoppa? Tro det eller ej men Filip älskar faktiskt att springa runt på köpcenter!

FilipHan springer fram och tillbaka, upptäcker nya platser och leker på bästa sätt han bara kan. Här på golvet sprang han fram och tillbaka och skrattade högt i närmare 30 minuter innan vi lyckades slita honom därifrån. 😉

lekar_för_barn_2_år

Efter att vi shoppat lite grann och Filip hade sprungit av sig så gick vi till Fridays och åt.

fridays_jessheim

Ni som läser bloggen vet att vi äter här rätt så ofta och det är framför allt för att Fridays är så barnanpassat och bra. Filip älskar att sitta här och rita på sin egna meny, dricka ur sin plastmugg och ballongen som han får när vi kommer. Sen kan man ju inte klaga på maten heller direkt!

fridays_meny

Det var en succé att gå på köpcentret idag och vi fick köpt allt vi behövde inför resan och lite till. En riktigt lyckad lördag med andra ord!

pappaVi kom precis hem och M är uppe och lägger Filip. Vi ska se på Melodifestivalen ikväll såklart! Dock vet vi inte vem vi hejar på eftersom vi inte har sett kvalfinalerna, men jag har hört att Frans ska vara bra? Jag har i alla fall dukat upp med massa lösgodis, popcorn och läsk så ett bättre avslut på denna dagen går knappast att få! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.