Manikyr och pedikyr – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Manikyr och pedikyr

Godmorgon!

Jag skulle ta en bild på mitt nya mobilskal som min man köpte till mig för att jag inte ska göra sönder mobilen. (har dessutom extra skyddsglas över skärmen eftersom jag är så klumpig och alltid tappar telefonen i marken)

Jag tyckte skalet var så fint och ville visa er så jag tog några bilder.. Men när jag fick upp bilderna på datorn så kunde jag inte fokuser på hur fint skalet var eftersom mina naglar uppenbarligen kräver en rejäl omgång med manikyr!

manikyr_oslo

Tyvärr så är naglarna något som blir extremt nedprioriterat när man har barn. Jag får liksom inte tid till att sätta mig och fixa naglarna eftersom jag aldrig skulle kunna räkna med att få ha händerna i fred så att nagelacket hinner torka. Jag målade naglarna för flera veckor sen sist och nu har dom bara växt och växt utan att jag har tänkt på det. I vanliga fall brukar jag klippa mina naglar med barnens nagelsax samtidigt som jag klipper deras. Att gå på manikyr och pedikyr hade jag ju säkert kunnat unna mig en gång i månaden, men jag får liksom aldrig tummen ur. Men, efter att jag såg en close-up på mina naglar nu så måste jag säga att jag skäms en aning. Så när vi kommer fram till Budapest så ska jag passa på att fixa naglarna, klippa mig, gå på massage, göra ansiktsbehandlingar och ta vara på mig själv och göra mig lite extra fin för det är jag banne mig värd! 😉

finest_awards_2016_nominerad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.