Tävling – Vinn 500kr hos Netflix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tävling – Vinn 500kr hos Netflix

TÄVLINGEN ÄR AVLSLUTAD!

I samarbete med Netflix

Då var det dags för ännu en tävling här på bloggen!

bloggtavling_vinn_presentkort

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÖR DU FÖLJANDE:

1. Dela detta inlägg på din Facebook eller blogg

2. Kommentera och motivera varför just Du ska vinna

Tävlingen avslutas kl 18.00 på onsdag den 23e mars och vinnaren publiceras här på bloggen strax därefter. Lycka till!

Tävlingen passar för både dig som har Netflix sen innan och även dig som inte har Netflix. Pengarna kan användas till att starta ett nytt medlemskap, men även betala på ett redan existerande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida E

  Vår familj älskar mysiga filmkvällar och det skulle vara underbart kul att få prova på Netflix när det inte finns något roligt på Tv:n 🙂 Jag har delat inlägget även på Facebook i namnet Frida Anette och vill samtidigt passa på att önska dig en riktigt Glad Påsk!

 2. Sanna

  Här hemma har vi haft Netflix i några månader, och det är ibland det bästa jag har investerat i. Vi har nämligen bara basutbudet hemma på TV och dottern har länge önskat sig ett större utbud av program/filmer att se. Så Netflix har verkligen varit räddaren för vår lilla familj, och trots att det egentligen är en liten summa varje månad, så har jag börjat överväga på att kanske ta bort det ett tag framöver, då vi behöver spara undan varje liten krona som går att spara för att kunna genomföra vår efterlängtade resa till Spanien i sommar. Det blir både min och dotterns första riktiga utomlandsresa (utanför Norden) och vår första flygtur någonsin. Det är faktiskt en resa vi omöjligt skulle ha råd att unna oss, om det inte vore för att jag förra året lyckades vinna valfritt boende i valfritt land. Det var en vinst som jag om ensamstående mamma aldrig kommer kunna glömma.

  Så om jag mot förmodan skulle ha tur här i den här tävlingen, så skulle det hjälpa oss något otroligt. Vi skulle då både kunna spara undan en liten extra slant till vår resa och få behålla Netflix med det fantastiska utbudet. Det skulle verkligen vara helt otroligt och jag skulle inte kunna tacka dig och Netflix nog för det.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 3. Annika Nilsson

  Delat på Facebook!

  Netflix! Vilken smart grej!
  Låt mig bli en Netflix-tjej!
  Hänger inte med alls i TV-serierna som det snackas om på fikarasterna på jobbet. Känner mig så utanför! Men jag har ju så mycket för mig alltid. Alltid på språng, svårt att “passa” TV-tiderna! Men med Netflix är jag snart med i “gänget” igen! Coolt!

 4. Carina Nilsson

  Jag tycker det skulle vara så roligt att få något själv.Jag ger bort mkt. gåvor och därför skulle det vara extra roligt om jag vann en månads Netflix till mig själv, eftersom jag är hemma jämnt och tittar på tv pga. värk och en ryggskada.G/D Hoppas✊✊
  Glad Påsk
  Lycka till med din blogg 2016

 5. Madelene.A

  Jag fyller 40 år imorgon den 22 mars och detta skulle vara bästa presenten att få Så håller mina tummar riktigt hårt! Delar tävlingen på fb med namn Madelene Eva Abrahamsson. Kram!

 6. Camilla Wiklund

  Netflix är min räddare i nöden för någon som är långtidssjukskriven. Bra film och härliga tv serier både muntrar upp och fördriver tiden, och utbudet är så stort så man inte hinner tröttna.

 7. Nadia Milotti

  I stället för att fira påsklovet med semester med dottern i Rom, blev vi kvar hemma med influensa. Det enda dottern nu önskar är glass och Netflix!
  Och det vore underbart att få, som lite tröst och mys för oss två.

 8. Camilla Sandmark

  Man upphör aldrig att förvånas. Hemma efter en veckas semester där hotellets tv-utbud var uruselt märker man att det inte är ett dugg bättre här. På bästa sändningstid, både mitt i veckan och på helger, sänds bara dynga. Vad är det som händer? Är det något slags knep av storebror att försöka få oss att stänga av och få ut oss i det sociala igen? Hmm.. Det fungerar inte. Inte på mig i alla fall. Jag har just upptäckt vad Netflix kan ge mig när jag övernattade hos en kompis härom natten och nu har jag bestämt mig. Klart att vi ska ha Netflix här hemma! Om jag dessutom kan få den första tiden , typ nästan ett halvår, gratis så blir det lätt att övertyga mannen att vi inte klarar oss utan!

 9. Anette

  Har varken Facebook eller någon egen blogg, men hoppas jag kan få vara med och tävla ändå 😉
  Skulle vara sååååå kul att kunna få aktivera vårt Netflixkonto igen! Men p.g.a både ohälsa o arbetslöshet har vi inte haft Netflix på ett tag nu. Mysigt att krypa upp i tv-soffan med maken och bara försvinna in i filmens o seriernas värld ett tag 🙂
  Kram <3

 10. Kristina Karlsson

  Jag är väl snart den enda i bekantskapskretsen som inte har Netflix. Jag vet, jag skäms…
  Och jag behöver det ju dessutom. Det där med att klaffa in en viss tid fungerar inte rent realistiskt med en bebis och en fyraåring och en skiftarbetande make. När jag dundrar upp och båda barnen sover är jag både yrvaken, hungrig och har missat varenda TV-serie jag vill se. Så hamnar jag framför nåt debattprogram på SVT istället och det är vare sig romantiskt, spännande eller roligt.

  Netflix alltså. Jag är redo, laddad till tusen.

 11. Lotta

  Har varit sjukskriven för utmattningssyndrom i flera år, och alltså levt på sjukpenning den tiden så kassan är tom. Har därför tyvärr inte råd med Netflix, hur gärna jag än skulle vilja. När man är sjukskriven för utmattning ska man göra sånt man fyller på energi av och film är nåt som verkligen ger mig glädje. Har dessutom två små barn som skulle älska detta!

 12. Joanna

  I would love to win it as I don’t watch tv and all I watch is on my computer and I can’t afford to spend money every month for it and that would be so great to win it!!

 13. Sofi Fifi Karlsson

  Jag skulle vilja vinna ett presentkort till min Netflixgalna mamma! Hon har koll på allt på Netflix och har slagit maratonrekord efter maratonrekord i tv-serie-tittande. Hon är en riktig flixare och förtjänar ett maffigt presentkort!

 14. Anna Lundqvist

  Något som förenar vår famil (mamma, pappa och två tonårsdöttrar) är bra tv-serier och massa film. Då samlas vi hela familjen i soffan och det är inte så jättevanligt annars. Här hade vi verkligen fått ett helt smörgåsbord för att få möjligheten att få dessa stunder tillsammans lite oftare.
  Delar på fb o hoppas på turen.

 15. Jossan

  Det här är en vinst för oss! Vi är lite Netflix-motståndare och ör säkert de ända som inte har det 😉 Men en sådan här vinst kanske kan ändra på det då vi hittar serier att följa och bra för barnen kanske det är också?

 16. Tommy

  Den perfekta Streamingtjänsten som passar hela familjen, vore underbart att ha den så att jag kan se mina serier och sonen får se alla barnprogram som finns där.
  Eftersom jag kan ge honom ett eget konto där så vet jag att det inte dyker upp olämpligt innehåll utan bara sådant som är anpassat för hans ålder.
  Blir bra som komplement till alla spel och lekar vi har i flera timmars bilresande fram och tillbaka till mormor och morfar.

 17. Julia

  Jag jobbar natt och sitter ofta uppe till fyra när jag håller på att vända dygnet. Det är oftast inget bra på tvn men på Netflix kan jag lätt hitta en serie eller film och hålla mig vaken!

 18. Annika

  Oturligt nog har både jag och min man blivit lite mer sjuka än en förkylning och tillbringar just nu mycket tid hemma i soffan framför tvn. För bara ett par veckor sedan hittade vi Netflix och massor av bra tv-serier att plöja sig igenom. Detta vore en perfekt vinst!

  Delar tävlingen med mina vänner på min facebook.

 19. Jerker Nilsson

  Vi är båda sjuka och har precis upptäckt Netflix, så det vore jättekul att få en möjlighet att se alla bra tv-serier! 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Det är ju då du ska vilja vara med å tävla! Vinsten är ju att få Netflix gratis i några månader 😉

 20. Daphne Alice

  Jag vill vinna detta till min sambo då han nu och i några månader framöver har praktik i Linköping (vi bor i Stockholm), vilket gör att han veckopendlar. Det hade varit perfekt om han kunde roa sig med att titta på Netflix på tågresorna och där borta i Linköping eftersom han tvingas lämna filmsamlingen hemma.

 21. Marie L Olsson

  Ensamstående och sjukskriven mamma som missar många serier och filmer på tv.
  Detta helt och hållet på grund av min psykiska ohälsa.
  Vore guld värt att kunna se via NETFLIX på de tider man själv vill och kan!

  Gillar och delar på facebook

Annons