West end, Budapest – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

West end, Budapest

På eftermiddagen och kvällen så åkte vi till ett av Europas absolut största köpcenter med över 600 butiker! Wow säger jag bara – rätt så häftig upplevelse att se ett sånt enormt center. Att butikerna går runt är ju ett under..

west_end_budapestDet var alldeles förvirrande stort med flera våningar och helt sinnessjukt många butiker. Allt du möjligen kunde tänka sig att shoppa fanns där. Vi kollade runt en stund och åt sen pizza till middag som endast gick på 90kr för hela familjen! Och för den slanten fick vi inte bara pizza utan även 3 drickor också. Helt otroligt vad billigt allt är här. Efter middagen så tänkte vi att vi skulle köpa ett nytt objektiv till kameran. Jag menar, om allt är så billigt här så borde vi väl även kunna fynda ett objektiv?

west_end_mall_budapest

Grymt bra objektiv! Sigma 35mm, 1,4 till min Canon EOS 6D

Vi hittade ett Sigma 35mm som jag suktat efter ett tag. Hemma i Norge kostar det 6500 och här gick det på detsamma. Vi tänkte köpa det, men så hade dom bara utställningsmodellen och tyvärr kunde dom inte ge bättre pris så vi väntar lite tills vi hittar ett sprillrans nytt eller kanske ännu billigare om vi har tur.

Konstigt nog shoppade vi ingenting, trots att det fanns så otroligt många butiker. Jag antar att det inte känns lika roligt på något sätt när man har så mycket att välja mellan. Så vi åkte hem tomhänta och trötta efter alla nya intryck.

M är och lägger Filip just nu och jag sitter uppe med Oskar och säger hallå till er. Imorgon ska vi på ett jättestort vattenland som vi tror att pojkarna kommer att uppskatta! Sen får man väl passa på att gå på en och annan massage också! Livet är underbart eller vad säger ni? 😉

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.