Klar för spa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Klar för spa

Godmorgon!

Natten var alldeles underbar. Oskar, som man kanske skulle kunna tro behöver vakna mitt i natten för ett mål mat, sov ända till kl 6 i morses. Så med andra ord så vaknade vi upp utvilade och klara för dagen. Vi gick ner till frukostbuffén och åt frukost som var helt annorlunda från dagen innan. Jag trodde att frukosten skulle vara densamma, men ack så fel jag hade. Idag fick man välja bland mängder av nya alternativ, så som varma grönsaker, stekt ägg osv osv. Idag passade frukosten mig desto bättre.

Jag har inte berättat vad vi gör här egentligen, så det tänkte jag göra nu. Min man är här för att fixa tänderna, “getting a Colgate-smile”. Tydligen är det väldigt vanligt att åka hit för att gå till tandläkaren så det är det han är här för att göra och jag och pojkarna är med för att slå två flugor i en smäll – fixa tänder + semester. Så därför har jag varit själv några timmar på dagarna och är även själv med barnen nu på morgonen idag. I helgen däremot kommer M vara med oss hela dagarna så då får ni se lite mer bilder av staden och mer sightseeing. Jag har bokat klipptid och makeup på morgonen och hoppas att jag blir lite extra fin. 🙂

Men idag då, vad ska vi hitta på idag? Jo vi ska till vattenlandet och plaska!

bikiniDom har både spa och vattenland här så vi börjar med att ta det lite lugnt på spa-området nu på morgonen när det inte är så mycket folk och sen när M kommer så går vi över till Aquaparken och leker.

bikini_oslofruJag hittade en ny bikini på rean innan vi åkte. Det känns ju sådär kul att köpa något nytt precis innan jag ska göra min bröstoperation för bikinin kommer ju förmodligen inte passa efter det. Sen så tycker jag att en sak är rätt så tråkig.. Jag tränar ju rätt så mycket och gör vad jag kan för att vara sund och hälsosam. Jag tycker att jag har en fin kropp och har inte komplex över det, men däremot så hatar jag min lösa hud+bristningarna på magen. Är det någon som har tips på hur man kan få bort bristningar? Vad jag vet så är det något man får leva med eftersom det är så gott som omöjligt att få bort.. har jag rätt?

Självklart kan jag leva med bristningarna eftersom dom kommer efter två graviditeter och är liksom lite utav ett bevis på att jag fött två fantastiska pojkar. Men om det hade funnits något enkelt sätt att trolla bort ärren så hade jag faktiskt velat göra det…

Nu ska jag byta om på pojkarna också och sen ska vi gå ner till poolen. Hörs lite senare igen när vi har russinfingrar och tår! 😉

finest_awards_2016_nominerad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Det finns en olja som finnas att köpa mot bristningar, den heter bio-oil 🙂 Den bleker ärr och bristningar, men man får hålla på med den regelbundet för att se resultat. Finns att köpa på apotea.se 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Funka inte på mig :/ Smörjde hela graviditeten och gör det fortfarande, men ingenting händer.. :/

 2. Sanna

  Hej,

  Har du testat en dermaroller? Kanske inte läge att använda den nu när solen snart kommer fram, men fram emot hösten? Vet många som fått bra resultat med en sådan. Din kropp är ju grym efter två barn, men vet själv att vad andra säger så spelar det inte så stor roll när man själv ser brister 🙂