Bra lokalsinne – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bra lokalsinne

Alltså, Filip har sjukt bra lokalsinne för att vara två år gammal! Han hittar överallt här på hotellet och leder alltid vägen när vi ska någonstans.

hotell_budapest

M har också ruskigt bra lokalsinne så det måste han nog ha ärvt från honom skulle jag tro. Jag är supervirrig och brukar nästan alltid gå åt fel håll efter att jag varit inne någonstans och ska ut igen och fortsätta gå. 😉

resevagn_tipsSen är han även supersnäll och drar runt sin lillebror överallt.

Oskar

Och det tycker Oskar såklart är superkul!

Vi har varit på hotellområdet nu på förmiddagen eftersom jag inte har mått helt hundra. Men nu ska vi ta oss ut till stan för att gå på lite sightseeing och äta lunch. Alla butiker har tydligen stängt, men vi ska nog lyckas hitta på något annat kul att göra idag!

1457615901-13283Tänkte att jag skulle påminna er om tävlingen som pågår just nu, i samarbete med Netflix, där ni har möjlighet att vinna ett presentkort på 500kr! Detta är en tävling som passar Alla, då man kan använda pengarna till att betala av på sitt nuvarande medlemskap, eller starta ett nytt!

Klicka på bilden eller Här för att komma till tävlingen, det är busenkelt att vara med och tävla!

Lycka till!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons