Sista hotellfrukosten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sista hotellfrukosten

Jag kommer verkligen att sakna det här med hotellfrukostar nu när vi ska åka hem till Norge igen. Filip älskar att springa och leda vägen genom hotellet fram till frukosten.

aquaworld_hotell_budapestSen när vi kommit fram så pekar han alltid på vad han vill ha och sen sätter vi oss och äter och mumsar i oss det vi tagit till oss till bordet.

hotellfrukost_budapest

Vi brukar alltid plocka till oss allt vi är sugna på och fyller bordet med godsaker så att vi ska slippa att springa flera gånger och sen sitter vi och har det mysigt tillsammans hela familjen.

hotellfrukost_familjVi brukar alltid ha med Oskar uppe i famnen så att han inte ska känna sig ensam där nere i vagnen. Och när vi äter så äter han också såklart. Han får alltid gröt på morgonen.

kaffe_hotellfrukost

När jag dricker min kaffe däremot så vågar jag inte ha honom i knät så då får han hoppa ner i vagnen igen. Men han verkar inte klaga för det. 🙂

oskar

Vi har ätit gott, packat och gjort oss klara för att åka till flygplatsen. Den här veckan gick väldigt fort och det känns nästan lite konstigt att vi redan ska åka hem igen. Men som tur är så ska vi tillbaka igen om 3 månader eftersom M måste göra klart sin behandling. Fast då tror jag faktiskt att barnen får stanna hemma med mina föräldrar så att vi kan åka själva över en helg.

Denna gången behöver vi inte mellanlanda i Stockholm som tur är, utan åker raka vägen hem till Oslo. Nu när jag tänker på det så ska det bli rätt så skönt att komma hem trots allt.

Nu påminner jag er för sista gången för imorgon klockan 18.00 så avslutas tävlingen som jag har i Samarbete med Netfix. Vinnaren får ett presentkort på 500kr!! In och tävla HÄR! 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons