Thermalbad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Thermalbad

Godmorgon på er!

Anledningen till varför jag inte skrev mer igår var för att vi hade fullt upp non-stop från lunchtid och ända tills vi la oss.

Det var ju sista dagen i Budapest igår och den ville vi inte slösa bort genom att vara på hotellet. Så trots att jag var lite hängig och förkyld så bestämde vi oss för att åka in till stan för att träffa Sara och Tobias.

cafe_costa_budapestDet var jättemysigt att ses och eftersom M var på behandling hos tandläkaren så var jag själv med dom och pojkarna och tog en fika på Cafe Costa innan M kom. Sen tog vi en lång och mysig promenad i stan innan vi åkte tillbaka till hotellet.

budapest

När vi kom tillbaka till hotellet igen så gick vi raka vägen till spat för att bada en sista gång i Thermalbadet.

BUDAPEST_budapestFilip älskar att bada och var alldeles överexalterad när vi skulle gå dit. Superglad i sina armpuffar och nya badtofflor!

BUDAPEST_thermalbad

Budapest är väldigt kända för sina Thermalbad som tydligen är väldigt nyttigt för kroppen och i Ungern finns det över 400 thermalbad. Det är faktiskt rätt så häftigt att bada i dess källor eftersom kroppen känns rätt så len och skön efteråt.

När vi hade badat klart så gick vi till restaurangen och åt en sen middag och efter det var klockan så pass mycket att hela familjen gick och la sig och sov samtidigt. Det blev en mysig, sista dag i Budapest vill jag lova.

Nu ska vi ner och äta frukost för sista gången innan vi ska bege oss till Flygplatsen. Hörs efter frullen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mari

  Jag har också varit på ett Thermalbad, men det var säkert för över tio år sedan. Galet vad tiden går fort. Däremot var det inte så länge sedan vi var i Budapest. 🙂 Bodde i Wien förut och därifrån är det ju betydligt närmare, kul att ni har haft en bra helg där 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Så häftigt att du bott i Wien! Dit skulle jag vilja åka någon gång, verkar vara så otroligt vackert! 🙂