Att vakna hemma – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att vakna hemma

Godmorgon,

Visst är det något alldeles speciellt att få vakna upp hemma efter en hel vecka borta på hotell?

sykonOskar sov nästan hela natten och jag vaknade upp imorses av att Filip klättrade upp i sängen breved mig och sa “Mamma..?”. Så då gick vi upp tillsammans. Filip fick välja sitt favoritprogram på tv, Nicke Nyfiken, och nu sitter han och Oskar och gosar tillsammans i soffan medan jag tittar in här och säger hej till er.

syskonkärlek

Solen skiner och himmelen är blå, så när frukosten är uppäten så ska vi ta en promenad ner till butiken för att köpa lite mat. Vi hade ju tömt hela kylen här hemma så det enda vi hade att äta nu på morgonen var macka med ost. Men som tur är så älskar Filip ost så det var inga problem alls.

M är på jobbet idag men sen ska han vara ledig i påsk. Jag tror faktiskt att vi stannar hemma över dessa lediga dagar eftersom vi alla tyckte att det var så jäkla skönt att få komma hem. Dock tror jag att alla butiker har stängt i påsk så vi måste nog storhandla idag så att vi klarar oss dom kommande dagarna. Lite påskpynt hade ju också varit kul att få upp! Vi har aldrig påskpyntat tidigare, så då får vi nog köpa allting nytt. Någon som har tips på var man kan hitta fint påskpynt? Eller är det någon av er som har en blogg där ni lagt upp bilder på hur ni har påskpyntat? Länka gärna då i kommentarsfältet så jag får se! 🙂

Kram

……

Alla mina tankar går till Bryssel <3

Igår när vi satt på flygplatsen och väntade på att själva få komma in genom checkin så var jag livrädd. Att man ska behöva känna sådan rädsla… att det finns sån här extrem ondska i världen. Det är så skrämmande att jag inte vet vad jag ska säga…. Det är fruktansvärt att man ska vara rädd för att åka flyg, tunnelbana eller vistas på platser med stora folkmassor. Vart är världen påväg egentligen..? Jag är så ledsen över allt det här… All min kärlek och alla mina tankar går som sagt till Bryssel och önskar så innerligt att ingen behöver uppleva något så här hemskt någonsin igen..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.