Vi drar till Sverige!! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vi drar till Sverige!!

På förmiddagen idag så tog vi en promenad till butiken för att handla lite smått och gott, samt hämta ut några paket på posten. När vi kom hem igen så var några vänner till Filip ute och lekte, så dom kom över till oss och lekte en stund på baksidan.

vinterlekDet är så underbart att vi har så fina grannar på gatan som bara kommer över, plingar på och vill leka med mina barn. Det är så himla gulligt och jag älskar att bo så här!

utefikaEfter att vi lekt ute en stund så var det fika dags och det bästa Filip vet är smoothies.

ytterkläder_barnJag trodde att vi skulle vara hemma hela påsken eftersom vi precis landat från en vecka i Budapest, plus att det var så skönt att äntligen var hemma. Men rätt som det var så hade jag fått ett sms från M där han föreslog att vi skulle åka till Sverige – NU! Hehe, så det var bara att gå in, packa väskan och göra oss klara för att hoppa i bilen och köra iväg. Så nu är vi på väg hem till mina föräldrar och ska stanna där till på söndag. Det blir supermysigt att få komma till Alingsås och umgås med familj och kanske några vänner också, istället för att stanna hemma när alla är bortresta och allt är stängt.

Vi sitter i bilen just precis nu och jag hoppas att pojkarna är okej med att åka 3,5 timmar bil utan att stoppa. Vi har laddat ner massa bra videos på ipaden och köpt lite fika. Hoppas, hoppas att vi slipper stanna! 🙂

Kl 18.00 avslutas tävlingen, i samarbete med Netflix, där vinsten är presentkort på 500kr. Om du inte är med och tävlar än, men önskar att delta så kan du göra det HÄR.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Il

    Har för mig att du skrev att F bara skulle ha nappen när han vilar/sover men han har den på alla bilder ändå? Är han inte för stor för det så det hindrar talet?