Meningen med påsken – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Meningen med påsken

Godmorgon!

Tripp, trapp, trull, mammas lilla hjärtegull. Säger man så? 🙂 Här sitter i alla fall två av mina hjärtegull och min älskade pappa.

morfar

Idag är det långfredag och ska jag vara fullkomligt ärlig så har jag faktiskt inte så stor koll på vad som egentligen är meningen med påsken och alla dessa lediga dagar. Vad är det vi firar egentligen? Jag delade Svt´s video med Johan Glans på Oslofru´s facebookpage. Den är ju bara för rolig och det är ungefär så där förvirrad jag känner mig över denna högtid. (Ni kan klicka HÄR för att se videon och glöm inte att “Gilla” Oslofru på facebook )

Jag menar, måla ägg, hoppa runt som harar, klä ut oss som kärringar och gömma ägg fyllda med godis? Vad har det med Jesus att göra? 😉

Nu blir det i alla fall ägg till frulle, men mer påsk än så blir det nog inte för oss idag! Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.