Video från resan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Video från resan

Vi satt precis och visade videos från våran resa. M har nämligen satt ihop en video på 15 minuter som vi har sparat för oss själva, men jag ska sätta mig lite senare idag och klippa ihop en liten kortare snutt som ni kan få se. Det blev många fina stunder med klipp från badlandet,staden, restaurangbesök och lite annat smått och gott!familj_alingsås

Jag och mamma ska ta en promenad i det ruggiga vädret och träna på ett utegym som finns i Nolhaga här i Alingsås. Det blir första träningen på många veckor så trots pissvädet så ska det bli skönt att svettas lite grann. Det är vädret som skiljer skiten från eliten, eller hur? 😉

 

finest_awards_2016_nominerad

Oslofru är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016 i kategorin ”Årets personliga blogg”. (Man kan rösta en gång om dagen tom 15/4 – Klicka på bilden för att komma till rösningen)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.