Lika som bär – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Lika som bär

Jag satt och kollade igenom min pappas dator på gamla bilder och hittad en bild på Filip som fick mig att stanna upp för en stund. Det såg nästan exakt ut som Oskar och jag blev nästan lite fundersam på om det verkligen var Filip eller inte. Jag ser ju på Filip som den tvååring han är idag och det är så svårt att föreställa sig hur han såg ut som bebis om man inte ser tillbaka på gamla bilder. Egentligen så har jag aldrig tyckt att Oskar och Filip är direkt lika, men nu så måste jag säga att jag ändrat mening. I samma ålder så är dom lika som bär! Eller vad tycker ni?lika_syskonFilip till höger och Oskar till vänster. Urgoa och alldeles fantastiska båda två!

RÄTTAT:

Haha, förlåt för att jag skrev fel igår! Var nog lite trött och virrig. Självklart är det Filip till vänster och Oskar till höger! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Il

    Du ser inte på riktigt att det är tvärtom? F till vänster? De är inte så lika O har med rynkor o är lik din mamma o man mer o F lik din pappa o dig.

  2. Jessica

    Jag tycker bilden till vänster ser exakt ut som Filip. Är du säker på att det inte är tvärtom Filip till vänster och Oskar till höger haha annars tycker jag Oskar är väldigt lik Filip som han ser ut nu

Annons