Passa på att träna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Passa på att träna

Gokväll på er alla underbara människor där ute!

Mina pojkar somnade precis och jag har äntligen möjlighet att röra lite på stumpen. Jag vill verkligen passa på att träna dom få dagarna som jag har möjlighet nu innan jag blir tokig av allt stillasittande. Jag har ju varit på resande fot, sjuk, satt in kopparspiral och haft sjuka barn, vilket har gjort det svårt för mig att komma igång med träningen. Men nu är jag äntligen frisk och kan träna i tre dagar innan jag måste vila från träningen igen.träningEftersom jag är ensam hemma med barnen så får jag köra lite hemmaträning och ni som vill kan klicka här för att få lite tips på hur man kan träna hemma. (Jag har också lagt upp lite videos på min youtubekanal där ni kan se hur man tränar under tiden som man är mammaledig)

Så varför kan jag bara träna i tre dagar till? Jo för på onsdag, tidigt på morgonen, så ska jag operera mina bröst vilket kommer att göra det omöjligt för mig att träna fören jag har återhämtat mig. Jag är lite osäker på hur änge jag måste vila från träningen, men jag kommer vara försiktig med att lyfta tungt ett bra tag efter skulle jag tro!

finest_awards_2016_nominerad

Oslofru är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016 i kategorin ”Årets personliga blogg”. (Man kan rösta en gång om dagen tom 15/4 – Klicka på bilden för att komma till rösningen)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Skönt att träna lite hemma också. Jag ska nog ta och kika in dina tips! Har du tips på hur man tränar bort “gäddhänget” under armarna?

  1. susannajungblom
   oslofru

   Tyvärr så går det ju inte att punktbränna fett någonstans.. Men det finns ju många bra tricepsövningar som är bra! Kan göra ett blogginlägg om det snart 🙂 kramar