Jag älskar dig – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jag älskar dig

Herregud vad jag älskar dig..min_man

Ni vet den där känslan som man kan få ibland när man känner att man har gjort någonting rätt? Så känner jag varje dag som jag ser på min man. Han är fullkomligt perfekt i mina ögon och sen dagen jag såg honom för första gången så har allt annat i mitt liv trillat på plats och blivit precis, exakt så som jag alltid drömt om att det skulle vara. Det är tack vare honom som vi har det så som vi har det idag. Han är rolig, ärlig, fin att se på, snäll, omtänksam, impulsiv och det bästa av allt, han tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom. Våran kärlek för varandra är ömsesidig och det har resulterat i två fantastiska barn. Jag är så lycklig, tacksam och fullkomligt förälskad i min man och den där känslan av kärlek vid första ögonkastet har bara växt sig starkare och starkare för varje dag som går.

Om vi har lyckats åstadkomma så här mycket tillsammans på dessa 4 år som vi känt varandra.. Vem kan då förutse vad som kommer ske dom kommande åren vi har ihop?

Oavsett om jag är dum, har konstiga idéer för mig, eller vill göra något speciellt, så stöttar han mig, finns där för mig och peppar mig. Jag känner alltid en trygghet hos min man och jag vet att jag har honom bakom mig oavsett vad. Han har fått mig att tro på mig själv och han har öppnat upp mitt sinne för nya möjigheter och gett mig en helt ny mening med livet. Att få vara tillsammans med honom och våra barn är allt jag önskar mig och att vi är friska och har det bra tillsammans är allt jag någonsin drömt om och hoppas på.

Jag skriver inte ofta om min man i min blogg eftersom han önskar att vara så pass privat som det går. Men ibland känner jag att jag måste få skriva av mig alla känslor som sprutar över. M – jag älskar dig så innerligt, otroligt, ofattbart mycket, för alltid du och jag, Bobo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina Rydin

    Fina ni är tillsammans du har verkligen en jätte fin blogg!! Du gärna titta in på min blogg!! 🙂