Stilren barnsoffa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Stilren barnsoffa

Sponsrat inlägg

Jag älskar inredning och är ständigt på jakt efter nya tillskott till vårt hem och härom dagen så hittade jag denna otroligt fina soffa till barnen som passade alldeles perfekt in i vårt vardagsrum.

soffa_barnJag tycker att soffan är supersöt eftersom det är en liten miniatyrsoffa av en “vuxensoffa” om ni förstår vad jag menar.

soffa_barn_stilrenSoffan är från Kids Concept och finns att köpa på Jollyroom.se. Ni kan klicka HÄR om ni vill komma direkt till sidan för att få mer produktinformation och pris.

soffa_till_barn

Filip älskar sin nya soffa och ville mycket hellre sitta i den än i den stora soffan nu. Han ligger där och slappar och visar stolt att det är hans, alldeles egna, soffa.

soffa_jollyroomDet är så kul att kunna ge barnen deras egna möbler eftersom jag märker så tydligt att dom uppskattar det så! Sen är det ju bara en superbonus att man kan lyckas hitta möbler som faktiskt passar in i våran stil så att man kan ha barnmöbler även i vardagsrummet, för här vill vi gärna behålla en stilren feeling. Uppe på barnrummet däremot är det massor med olika färger och roligare möbler som inte skulle passa in här nere lika bra. Ni kan se själva hur Filips rum ser ut Här. 🙂

Filip är på förskolan nu och Oskar och jag ska alldeles strax äta lunch. Förresten har jag glömt berätta att Oskar kommit in på samma förskola som sin storebror! Tjohoo! Vi var lite oroliga först att han inte skulle få plats eftersom det är en lite dum regel här i Norge som säger att barn som är födda efter 1 september inte är försäkrade en förskoleplats (Oskar är född 10 september). Men som tur var så gick det bra ändå så han får börja i Augusti i år.

Lite senare idag så ska vi på läkarbesök med Oskar och sen måste jag hämta ut massa mediciner inför operationen imorgon. Jag borde kanske också kolla upp hur allt ska gå till och vad jag ska göra för förberedelser, så som att ta antibiotika, inte dricka/äta en viss tid innan och duscha i antibak osv..

Jag börjar bli ruskigt nervös, men mer om det kommer i ett inlägg lite senare. Nu måste jag göra i ordning oss för dagen! Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Älskar den där soffan! Har kikat på den flera gånger.. så det kan hända att det blir en 2 års present eller julklapp i år kanske^^