Brösten är borta! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Brösten är borta!

Ja hörni, brösten är borta! Vissa av er var lite smått chockade över att jag opererades igår och visste inte riktigt vad det var jag hade gjort. Men det ska jag tala om för er.

tummen_upp

När jag var 19 år så la jag in siliconinlägg i brösten eftersom jag tyckte att mina tuttar var små och hade alltid drömt om en fylligare kupa. Brösten blev perfekta och såg ut så som jag önskade fram tills jag blev gravid med mitt första barn. Då ökade storleken från en B-kupa till en E-kupa. På grund av detta så tänjdes huden enormt och när brösten gick tillbaka till sin “normala storlek” i fyllnad så var huden fortfarande uttänjd vilket resulterade i att siliconet hängde i lös hud. Eftersom jag visste att jag ville ha fler barn så ville jag inte göra någonting med brösten då, utan väntade till ännu en graviditet och amningsperiod var över.

Jag var på konsultation tidigare i år och bestämde hur vi skulle göra så att mina bröst skulle se ut som dom gjorde för några år sen igen. Vi kom fram till att genomgå tvåoperationer, först skulle vi ta ut mina gamla proteser och lyfta upp brösten ca 7cm, samt strama åt och förminska bröstvårtorna en aning. Och sen, 3 månader efter så ska vi sätta i nya siliconinlägg.

bröstlyft_oslo_prisJag har nu genomfört den första operationen och brösten är alltså borta! Jag har sett att ni är några stycken som undrar var jag har gjort min operation och det kan jag berätta först efter att jag varit på min kontrolltid nästa vecka. Det hände nämligen en sak innan själva operationen som jag vill få avklarat med personalen på kliniken innan jag går ut med det offentligt. Så jag hoppas att ni är okej med att vänta några dagar innan ni får veta mer ingående hur allt gick till och var jag gjorde det.

Mötet idag gick för övrigt bra och jag längtar så efter att få berätta för er vad det är jag håller på med och ska göra. Det är superspännande och jag är grymt taggad på tiden framöver!

Jag pratade precis med kirurgen som genomförde min operation och han sa till mig att lägga mig ner och vila nu eftersom jag varit uppe och gått under dagen. Imorgon ska jag ta av kompressen så då hoppas jag att jag kan få se lite mer noga hur jag ser ut. Men nu hörni så ska jag slänga mig på soffan med en liten plinga som jag kan ringa på min man med så att han kan passa upp på mig! Man får ju passa på att utnyttja situationen, eller vad säger ni? 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. susannajungblom
      oslofru

      Jag kommer att skriva ett lite mer ingående inlägg om operationer med bilder för att förklara hur allt gått till osv. Jag ska bara avklara en sak med kliniken först då det var en sak som hände precis innan operationen. Återkommer med svar! kramar 🙂