Tack för att ni bryr er – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tack för att ni bryr er

Godmorgon,

Först vill jag börja med att tacka för alla gulliga kommentarer på instagram och bloggen, samt mail som trillat in under gårdagen. Ni är för söta som tänker på mig och önskar mig väl. Det är tack vare er som bloggandet är roligt och det är tack vare er som jag önskar att uppdatera och lägga ner så mycket tid som jag faktiskt gör med bloggen. Era kommentarer värmer och ger mig styrka och får mig att känna en gemenskap och kamratskap med er. Så även om vi aldrig har träffats så känns det ändå som att vi är vänner och det är jag så otroligt glad och tacksam över. Så tack till er, tack för att ni bryr er, ni är bäst!

Sen vill jag även tacka mina underbara pojkar som också har stöttat mig och funnits där för mig under denna tiden och även annars. Ni alla tre gör mig hel och fyller mitt hjärta ut i kanterna och jag är så oändligt glad över att ha er som min familj.

familj

Jag kommer självklart att skriva lite mer ingående blogginlägg om operationen som kommer att publiceras senare idag eller imorgon. Om ni har några frågor som handlar om just operationen så är det lägligt att ställa dom nu, så ska jag se om jag kan lyckas svara på dom så bra som möjligt.

Nu kommer ni säkert tycka att jag är helt galen, men jag ska åka iväg på ett väldigt viktigt möte som inte går att skjuta på. Jag kommer att vara där under hela förmiddagen och har tryckt i mig smärtstillande och hoppas att jag ska klara av att hålla ut under hela tiden. Blir det för illa så får jag helt enkelt avbryta, men om jag inte försöker alls så kommer jag att ångra mig för alltid. M kör mig och hämtar mig så att jag inte ska behöva gå några långa sträckor eller anstränga mig.

Jag tittar in här efter mötet igen och berättar hur det gick. Sen ska jag ta tag i mina operationsinlägg! 😉

Kram på er så länge

finest_awards_2016_nominerad

Oslofru är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016, i kategorin ”Årets personliga blogg”. Rösta gärna! 

(klicka på bilden för att komma till omrösningen)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Krya på dig och vad skönt att operationen gick bra 🙂 Hoppas du blir helt nöjd med resultatet 🙂 Jag är själv himla sugen på att operera brösten då jag fick Oliver för ett år sen och ja… efter en viktnedgång på 20 kg och amning har ju tuttarna gått från fina och fasta till ledsna påsar… Ska se till att spara ordentligt så jag har råd, så vore jättekul med ett operationsinlägg 🙂

    25:årig morsa till Oliver, ett år. En gemytlig blogg om Göteborgslivet, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3