Två nya små – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Två nya små

Att vara hemma och återhämta sig innebär att tiden går rätt så långsamt. Jag har inte berättat det, men Filip har dessutom fått öroninflammation igen (för fjärde gången) och går på penicillin. Han mår bättre nu, men ska vara hemma från förskolan imorgon också. Han var hemma hela förra veckan och även fast vi har haft gäster så har vi ändå varit inne för det mesta och tagit det väldigt lugnt. Så när jag tycker att tiden går lite långsamt och jag tröttnat på att se Nicke Nyfiken på Netflix för hundrasjuttioelfte gången så gör jag det jag gillar mest – målar.

Eftersom det har regnat i eftermiddag så blev jag inspirerad av vattnet som droppade och målade denna tavlan:

En_regnig_dag_konst

“Regnets Dag”  , 450kr

Alla mina målningar är till salu. Det är bara att ta kontakt på mail om du är intresserad av någon av mina tavlor och ni finner allt jag målat under kategorin “Målningar” här på bloggen. 🙂

Här om veckan så målade jag även en annan tavla i samma storlek som jag har glömt att visa er. Här är den:

Stadens_spegel_konst

“Stadens Spegel” , 500kr

Båda tavlorna är relativt små (22*27cm), samt målade på tunn canvas som passar väldigt fint inramade i vanlig ram.

Jag känner mig alltid så befriad efter att jag har målat något nytt och tiden bara flyger förbi. Nu har jag målat relativt smått och ska alldeles strax börja på en enormt stor tavla. Jag har bara väntat på att få inspiration till att starta och det tror jag att jag har nu!

M har precis dukat upp middag på bordet, så nu ska jag och min lilla sjukling förflytta oss från soffan och sätta oss i köket och äta. Hoppas ni har en underbar söndag allihopa och laddat för den nya veckan som startar imorgon.

Massor med kramar till er alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Kempe

    Så himla fina! Galet vad duktig du är! 🙂 Att måla är verkligen meditativt på något sätt. Jag brukar också teckna ibland faktiskt men håller mig mest till blyerts.

Annons