Smulpaj – Recept – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Smulpaj – Recept

Vad är den bästa efterrätten? Jooooooo det är såklart smulpaj!! Jag älskar pajer, oavsett om det är blåbär, hallon, rabarber eller äpple – alla pajer är goda, speciellt med vaniljsås!smulpaj_receptJag brukar alltid göra dubbel sats eftersom pajen ofta är god dagen efter också om man inte orkar äta upp allt med en gång. I denna pajen har jag 3 äpplen som jag skalar och skär i båtar och sen blandar med lite socker och kanel. Sen tar jag 200g smör, 4dl mjöl, 2dl socker, 1tsk vaniljsocker och 2dl start (sån där frukostcrunch ni vet). Smula ihop och släng över äpplena. 20 minuter på 220grader i ugnen. Muuuuuuums!

Gissa om pojkarna blev glada när dom såg att denna mumsiga paj stod på matbordet när dom kom hem. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons