Vi två – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vi två

Godmorgon på er!

Hur konstigt tror ni inte det kändes när jag vaknade imorses och det bara var jag och Oskar hemma? Nu har vi ju varit tillsammans hela familjen i flera veckor eftersom vi först var i Budapest och sen i Sverige och sen opererades jag, Men nu är allt som vanligt igen..

multitasking

Ni får ursäkta mitt platta hår, men jag får inte riktigt upp armarna så högt att jag kan göra någonting med det.

Mina andra pojkar är på jobb och förskola så idag är det bara jag och minstingen hemma. Som tur är så känner jag mig så gott som återställd efter operationen och kan lyfta om jag är försiktig och röra på mig precis så som jag önskar (förutom att lyfta armarna för högt!). Jag tänkte att jag skulle starta dagen med en go frukost och sen ska jag ut och gå en promenad i det regniga vädret. Eftersom jag inte får träna på 6 veckor (!!!) så känner jag att jag i alla fall måste få komma ut och röra på mig lite grann. Motion är viktigt för att jag ska må bra förstår ni, inte bara fysiskt utan psykiskt också.

Sen väntar jag spänt på att få hem en sak på posten så att jag kan börja med en ny tävling här på bloggen. Det är en superbra premie, så håll utkik här under dagarna så ska det förhoppningsvis ploppa upp en ny tävling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons