Ny dag, nya möjligheter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon på er alla fina människor där ute!

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer och mail som trillade in igår efter att jag fått skriva av mig hur jag upplevde operationen förra veckan. Ni är underbara och ert stöd och kärlek betyder massor.

Nu vill jag lämna den hemska händelsen bakom mig och försöka se framåt och det passar ju med en dag som denna som är fullspäckad med massor av roliga möten inne i stan. Det är en ny dag med mängder av möjligheter och det känns fantastiskt!

ny_keps

Jag vaknade innan pojkarna idag och har hunnit göra mig i ordning för dagen. Först ska jag ta med Oskar ut på en PW. Förmodligen blir det väl inte en jättesnabb promenix, men jag får i alla fall komma ut och röra lite på mig vilket ger mig en grymt bra start på dagen. Sen ska vi åka in till Oslo och träffa min väninna, Erika och hennes son. Hon ska hjälpa mig att passa på Oskar medan jag går på första mötet vid lunchtid. Sen ska vi hänga lite innan jag ska göra en ny grej.. Håll i er. Jag ska ta bort min tatuering som jag har på fingret. Min älskade, fina, tatuering.. Men nu ska det bort! Mer om det kommer jag självklart att berätta om senare, men nu måste jag snabba på här så jag hinner med allt.

Puss och kram så hörs vi om en stund igen!

Oslofru är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016, i kategorin ”Årets personliga blogg”. Rösta gärna HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.