Stort abstrakt projekt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Stort abstrakt projekt

Då har jag tagit min konst till en helt ny nivå. Jag fick en idé och ville prova på något nytt som jag aldrig gjort förr, nämligen att använda mig utav nya metoder för att få konsten att sticka ut en aning från vad jag brukar göra.

abstract_art

Jag använder mig inte bara utav penslar, svampar och spatlar, utan nu provar jag även på att täcka vissa delar av min tavla med tejp för att få häftiga avbryt i det jag målar. Jag har ingen aning om hur resultatet kommer att bli, men jag hoppas på markerade och coola effekter. Såååå spännande!

abstrakt_konst_inspirationOskar tycker att det är jättekul att kolla på när jag håller på med konsten, vilket är skönt eftersom jag får gjort en massor och kan hålla på länge utan att bli avbruten. Oskar kryper runt på golvet och leker med alla leksaker som är utspridda överallt.

Snart måste lillen sova däremot så då tänkte jag pausa från konsten och gå ut på en promenad så att han får sussa i den friska luften. Jag struntar i att åka till stan idag som jag hade tänkt för jag orkar helt enkelt inte fixa i ordning mig idag och springa runt bland massa folk i butiker. Får helt enkelt fixa presenten imorgon innan vi åker till kalaset. Jag vet precis vad vi ska köpa så det ska nog gå fort, smidigt och bra! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons