En söndag i Norge – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En söndag i Norge

Som ni säkert redan vet så är alla butiker stängda i Oslo på söndagarna, så därför måste man försöka komma på aktiviteter i hemmet under dessa dagar. Så våran söndag har spenderats utomhus hela dagen och vi startade med att gå en promenad till Filips förskola så att han fick leka lite grann.

Att_göra_en_söndag_i_oslo

Efter att han lekt av sig så gick vi en promenad så att pojkarna kunde sova. Filip älskar att leka, så han ville först inte lägga i sig i vagnen, utan sprang omkring och busade innan han ville lägga sig för att sova.

todo_oslo_söndag

När vi kom hem igen så satt våra grannar ute på lekplatsen så då satte jag mig med pojkarna där så att barnen fick leka en stund.

aktiviteter_barn_oslo

Barnen lekte och vi vuxna satt och drack kaffe och kollade på. Eller rättare sagt, vi kvinnor satt och solade oss medan våra män fixade med husen. Precis, exakt så som det borde vara! 😉 Min man grejade en massa och passade även på att fixa med bilarna. Tvätta bilarna och byta från vinter- till sommardäck är nämligen också en perfekt aktivitet att göra en söndag i Oslo.

att_göra_en_söndag_i_osloSå nu har barnen lekt sig trötta, jag har umgåtts med min fina granne och fått gottat mig i solen, båda våra bilar är rena, fina och klara för sommaren och det är städat runt huset. Vilken perfekt söndag!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. susannajungblom
      oslofru

      Ja vi har haft det supermysigt. ELler hur, det är så skönt att man äntligen kan börja vara mer ute 🙂