Söndag morgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Söndag morgon

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott allihopa! Våran natt har varit oslagbar och vi har sovit hela natten och vaknat utvilade nu på morgonen och fått myst en massa hela familjen.

OskarJag brukar alltid springa till datorn det första jag gör när jag vaknar för att titta in här och säga hej, men idag ville jag umgås med mina pojkar och njuta av att det är söndag och att alla är hemma. Så vi har redan ätit frukost och nu springer Filip runt och leker, så då tänkte jag snabbt titta in här och önska er alla en strålande fin söndag!

Vi ska alldeles strax klä på oss kläder och gå ut i solen. M ska byta däck på bilarna och så ska vi hjälpas åt att tvätta dom skinande rena medan Oskar sover tidig middag och Filip leker på lekplatsen.

Vi hörs vid lunchtid igen, puss och kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.