Once you go black… – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Once you go black…

…you never go back!

svart_hårfärgJag är sjukt nöjd med min nya hårfärg! Jag brukar aldrig riktigt våga gå så här mörkt, men av någon anledning så kände jag mig modig igår när jag köpte hårfärg och gick för två nyanser mörkare än vad jag brukar göra. Nu är jag sjukt glad över att jag vågade för jag blev riktigt jäkla nöjd över resultatet!

Vinnaren av en babycall från Capidi är utsedd och jag kan glatt meddela att Emma Johansson har vunnit!!

“Idag när jag gick in på din blogg och såg denna tävling blev jag så himla glad, vi har för 5 dagar sen fått barn nummer 2 och vi är i sånt stort behov av ett bra babylarm dels för vi har två våningar i huset och för att man ska kunna röra sig utan att sitta som en vaktande lejonhona över den lilla, vi hade tänkt köpa ett bra babylarm efter vi kommit hem från BB men som det ser ut nu så går ekonomi inte ihop med de just nu, dels för mammapenning sen en bil som rasa ihop och en fet tandläkarräkning för sambons tänder inte det roligaste just nu. Så jag hoppas och håller mina tummar för att denna tävlingen ska gå vägen. Jag lyckades bara samla i hopa 4 poäng. Kram Emma”

Jag hoppas att du och din familj blir glada och får nytta av babylarmet och ett jättestort grattis till er nya familjemedlem! (Vi kommer att kontakta dig på mail angående vart vi ska posta vinsten) 

Nu ska vi äta middag och sen blir det filmkväll här hemma så fort barnen har somnat.

Kram på er och trevlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irene

    Kjempefin blogg du har 😀
    Syns du er kjempefin med svart hår, det er noe med at når du liker en farge, så blir det ofte til at du helst vil ha den 🙂
    Jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve meg på en lys brunfarge, men jeg er ikke helt sikker hvordan det hadde blitt 🙂

Annons