Lekfylld förmiddag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lekfylld förmiddag

Här hemma har det varit full fart hela morgonen vill jag lova. Pojkarna har sprallat runt och lekt som aldrig förr!

syskonFilip har lite ont i munnen och äter lite sisådär, men förutom det så är han pigg, glad och verkar må toppen! Så imorgon blir det definitivt förskolan för hans del. Han är en person med massor av energi och älskar att leka och hålla igång hela tiden, konstant. Så därför är förskolan alldeles perfekt för honom då han får göra sig av med så mycket energi han bara kan. Oskar försöker hänga med i svängarna här hemma så gott det går medan Filip flyger och flänger fram och tillbaka med sin gigantiska brandbil. Det är så underbart att sitta och se på!

syskonkärlek

Det är inte det lättaste att få allt att gå ihop när man har två små barn, men idag verkar det som att jag lyckats rätt så bra ändå. Vi har lekt en massa på morgonen och precis ätit en tidig lunch, så nu tänkte jag gå ut en promenad så att båda barnen får sova ute i vagnen. Det blir skönt för oss allihopa att få lite frisk luft, plus att det är det bästa sättet för mig att få båda barnen att somna på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.