Hairtastic – Hårförlängning – Stockholm – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Hairtastic – Hårförlängning – Stockholm

OSLOFRU RECENSERAR DET FRUKTANSVÄRT DÅLIGA OCH OSERIÖSA FÖRETAGET HAIRTASTIC – HÅRFÖRLÄNGNING – STOCKHOLM

Jag har nog aldrig blivit så chockad och besviken över hur ett företag beter sig så som jag blev igår när jag fick sista mailet från Hairtastic.

hairtastic_hårförlänging_stockholm

Allting började för lite över en månad sen när jag fick ett mail från Hairtastic där dom frågade mig om jag ville ha gratis hårförlängning. Eftersom jag har långt naturligt hår så var inte det aktuellt för mig, men eftersom jag precis fått veta att jag hade blivit nominerad till Finest Awards så passade det ju väldigt bra att en frisörsalong kontaktade mig då jag gärna ville ha hjälp med att fixa håret inför galan.

Jag frågade om dom hade möjlighet att hjälpa både mig och min väninna med håruppsättning, samt att sätta i lite hårförlängning på clips som är möjligt att ta ur sen.

Självklart! Fick jag tillbaka. Det var inga problem och dom ville gärna hjälpa både mig och min väninna och vi bokade in en tid för oss båda kl 13.00 den 20:e april.

Vi mailade fram och tillbaka några gånger och pratade om hur vi skulle göra med håret. Det kändes jättebra och när allt var bestämt med hur frisyren skulle vara så kände jag mig bekväm att gå på jakt efter den perfekta klänningen.

Efter några mail fram och tillbaka med Hairtastic så fick jag frågan om jag inte kunde ha en tävling på min blogg där vinsten var hårprodukter i deras nya hårvårdsserie. Eftersom vi hade ett pågående samarbete så tänkte jag att jag kunde vara snäll och lägga upp en tävling på bloggen. Dock var vi tvungna att vänta till måndagen den 18e april eftersom jag hade pågående tävlingar med andra företag fram tills dess.
Hairtastic skulle skicka hårvårdsprodukterna till mig på posten så att jag kunde få ta mina egna bilder och prova produkterna själv innan jag skulle tävla ut dom på bloggen. (Detta är viktigt för mig eftersom jag inte vill göra reklam för någonting på min blogg som jag inte rekommenderar eller vill ge till mina läsare. Jag måste själv ha provat produkterna/varorna som jag ger bort eftersom jag vill kunna stå för vad jag skriver om på bloggen – Detta är standard för alla företag.)

Produkterna kom aldrig. Jag kollade posten varje dag, men dagarna blev till veckor och snart var måndagen här då jag skulle publicera tävlingen på bloggen. Jag mailade till Hairtastic och informerade dom om att jag inte hade fått produkterna än och att vi var tvungna att utsätta tävlingen till jag fått produkterna på posten.

Jag fick ett argt svar på tisdagen att hon ville lägga upp tävlingen och så skickade hon med en bild, samt skrev exakt hur hon ville att det skulle stå i inlägget.
I vanliga fall är det inte så jag önskar att driva min blogg, men åter igen, eftersom vi hade ett pågående samarbete och hon skulle hjälpa mig och min väninna med håret inför galan så ville jag vara trevlig och svarade snällt att det blir mycket bättre om jag får möjlighet att ta egna bilder och lägga upp tävlingen på fredag inför helgen. Det var tisdag kväll, dagen innan eventet.. Jag var mitt uppe i att packa väskan inför resan, göra i ordning mina barn för att lägga sig och var stressad med att få ihop allting. Så jag informerade henne också om att jag var stressade och inte fick tid till att lägga upp inlägget just precis nu.

Då fick jag svaret:

“Hejsan, jag här väldigt mycket att göra nu innan eventet och kommer tyvärr inte hinna hjälpa din vännina i morgon med håret. När det gäller inlägget så är allt klart så borde inte ta så långt tid att lägga upp. Det kanske är bättre om vi avvaktar med sponsringen till att det finns mer tid för dig. Mvh ”

Det brast för mig fullständigt. Hur kan man göra så här? Bara några timmar innan eventet. Det ger mig ingen möjlighet att boka någon ny frisör eller någonting. Jag litade ju fullt ut på att tiden var bokad och hade inte ens tänkt mig en plan B…

Jag svarade henne snabbt:

“Hej,

Nu blev jag verkligen jätteledsen. 🙁 Jag hade sett fram emot att få ta med min väninna till er och göra oss fina för galan.

Självklart kan jag ta mig tiden att lägga upp tävlingen på bloggen om det är viktigt för er att få upp den nu.

Men snälla vi hade ju avtalat det här och det sätter mig och min väninna i en väldigt dålig sits. Ni kan ju inte ställa in så här kvällen innan? Jag har ju bokat tid för mig och min väninna hos er?

Jag hoppas verkligen att vi kan lösa det här och att ni har tid för båda två imorgon.

Mvh
Susanna
@oslofru
www.oslofru.com”

Inget svar…..
Jag blev fullständigt förtvivlad och kände mig så ledsen och tom. Allting var ju bestämt och bokat redan en månad i förväg. Hur kan man göra så här?
Jag skrev igen…

“Hej igen Emelie,

Jag hoppas verkligen att vi löser det här och att jag hör från dig så snart som möjligt. Jag hoppas verkligen att både jag och min väninna får komma till er eftersom vi hade bestämt detta sen lång tid tillbaka..

Det vore ju bra att publicera tävlingen i samband med att vi är hos er imorgon.

Du kan väl snälla svara mig så snart du får möjlighet så att jag är säker på att vi kan komma imorgon kl 13.00 som vi bestämt.

Ha en fin kväll så hoppas jag att du hör av dig snart,

Mvh
Susanna
@oslofru
www.oslofru.com”

Inget svar…..

Allt kändes förstört. Jag vet att det ”bara är hår” men det betydde så otroligt mycket för mig. Jag har inte mycket tid i Stockholm och jag har bokat möten runt den här frisörtiden. Plus att jag hade bestämt hela min outfit ut efter hur håret skulle se ut. Ni som själva inte bloggar kanske inte förstår hur stort det är att få bli nominerad och att ens få gå på Finest Awards. Jag har varit så glad över detta och längtat och sett fram emot denna dagen sen månader tillbaka. Allting var klart och bestämt.. Det känns lika jobbigt och trist för mig att frisören avbokar dagen innan eventet som det hade känts om en frisör avbokade dagen innan mitt bröllop. Jag är verkligen jätteledsen och detta förstörde så otroligt mycket för mig..

Jag är så himla ledsen.. Det här skulle ju vara en av dom roligaste dagarna i mitt liv, men nu har dom fått mig så himla  ledsen och förtvivlad.. Jag känner mig liksom inte fin längre på något obeskrivligt sett. Jag känner mig lurad, och bara tom..

Gårdagen var förstörd. Jag grät och var så otroligt ledsen över hela situationen. Jag kunde inte slappna av eller tänka på någonting annat. Allting surrade runt den här frisören. Gjorde Jag något fel? Kunde Jag gjort någonting annorlunda? Nej…. Det här känns bara som en stor bluff. Hade hon ens skickat hårvårdsprodukterna? Eller var det bara en bluff från första början?.. Jag har aldrig varit med om att produkter varit flera veckor försenade på posten tidigare…
Hade hon ens tänkt att hjälpa oss med håret eller var allt bara en skam? Varför? Vad får hon ut av det här?

Vi hade ett skriftligt avtal som sa att både jag och min väninna hade tid hos Hairtastic klockan 13.00 den 20 april. Dagen innan så får jag mailet att hon inte har tid att hjälpa min väninna på grund av att dom har mycket att göra? Om dom har mycket att göra så får dom ju säga det till nya kunder som hör av sig och inte till oss som redan är inbokade.

Sen att hon skriver att hon inte har tid med min väninna är som att avboka mig också, Jag skulle aldrig strunta i min bästa vän och fixa håret själv. Aldrig. Så här behandlar man inte någon…

Här sitter jag på flygplatsen och måste tänka om. Vi skulle egentligen åkt raka vägen till Hairtastic för att göra oss fina i håret, men på grund av det här så har jag inte ens hunnit tänka ut en plan B. Det känns fruktansvärt.

Tack och lov så har jag bloggen och möjligheten att nå ut till tusentals av er underbara läsare. Jag har möjlighet att nå ut till er och berätta för er vilket hemskt företag Hairtastic är. Ni vet att jag är ärlig och ni vet att jag skriver precis som jag tycker, tänker och står för allt jag skriver och är ärlig mot er vad jag är med om. Hairtastic är ett hemskt företag som inte håller vad dom lovar! 

Hairtastic har en webshop som jag absolut inte skulle våga lita på. Jag har väntat på varor i snart en månad som dom säger sig har skickat, men som aldrig kommer. Våga inte spendera en krona hos dom för ni kommer förmodligen aldrig att få några produkter som ni beställer.

Sen hoppas jag, för guds skull, att ingen människa någonsin bokar en tid för att göra hårförlängning eller någon annan tjänst hos Hairtastic i Stockholm. Dom håller inte vad dom lovar! Tänk själva att få vara med om något så hemskt som jag fick vara med om nu. Allt var bokat och klart en månad i förväg och dagen innan eventet så får jag ett mail om att dom inte har tid.. Sen svarar dom inte mer.

Det är uppenbart att hela Hairtastic är ett företag är ett oseriöst företag utan några sunda värderingar. Dom har heller ingen kontaktinformation, inga nummer att ringa till, inga namn på dom som jobbar där, ingenting. Nu i efterhand kan jag se att dom inte är ett företag att lita på.

Jag hoppas verkligen att ni sprider detta blogginlägget till alla ni känner och speciellt till alla i Stockholm så att ingen får vara med om liknande hemska uppförande från Hairtastic!

Har du facebook? Klicka dela här nedanför och skriv en rad om att Hairtastic är fake och att ingen ska köpa någonting därifrån eller gå till deras salong. – Låt dom inte lura fler!

Jag ser det som min plikt som en stor profil inom social media att sprida information om situationer och företag som dessa. Snälla hjälp mig att sprida detta så att fler inte behöver uppleva samma sak som jag precis fick göra.. 

Jag ger Hairtastic helt klart NOLL i betyg och rekommenderar ingen att någonsin gå dit eller beställa från deras hemsida!

betyg_0

Nu ska jag göra vad jag kan för att komma över denna hemska upplevelse och försöka att aldrig mer tänka på Hairtastic i Stockholm igen. Jag och Elin ska göra oss fina själva, utan hårförlängningar. Vi är fina som vi är och vi har i alla fall varandra. Vi får njuta av en god lunch med ett glas champagne istället och fira att vi är tillsammans och ska ha ett underbart fint dygn i Stockholm!

Jag hoppas på ett lyckat event ikväll och att ni alla som ska dit har frisörer och makeupartister som ni kan lita på och blir fina för kvällen! 😉 Vi ses på Café Opera!

Kramar Susanna!

Kom ihåg att dela och sprida detta inlägg så fler får veta om Hairtastics sett att behandla sina kunder. Låt inte detta hända någon annan…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Men du är ju jätte duktig på att fixa ditt eget hår det har vi ju sett här på bloggen. Försök fokusera på det som är positivt. Blir nog super trevligt 🙂

 2. Homehopedreams

  Va? Avokar dagen innan OCH inte skickar grejerna?! Vad är det här? Varför kunde ni inte få göra håret och få produkterna med er? Det är inte så att du driver en jätteliten blogg ju! :O

  1. susannajungblom
   oslofru

   Ja, jag vet. Det här är helt ofattbart! Jag kan inte förstå hur dom tänker..

   Så här i efterhand så har jag ju kollat upp företaget och jag är rätt så säker på att hela företaget är en stor bluff. Det verkar som att dom bara är en hemsida som vill blåsa folk tyvärr 🙁

 3. Jeanette

  Fy vad dåligt gjort utav dem. Så gör man ju absolut inte och det knäppaste är ju att det var ju dem som kontakta dig först och ändå behandlar dig såhär i slutändan 🙁 Som företag ska man passa sig lite för hur man ter sig mot bloggare, för det är väldigt lätt att just för oss att skriva såna här inlägg när man blir upprörd och ledsen. Man gör ju inte så, som du skrev så borde dem ha sagt så till andra kunder som inte är inbokade sen en tid tillbaka.

  Ni kommer nog bli jättefina utan dem.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Exakt. Det är helt jävligt hur dom betedde sig. Men tack och lov så klarade jag och min väninna av att göra oss fina själva 🙂

Annons