FBF – Stockholm, ett år sen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

FBF – Stockholm, ett år sen

Det är fredag idag, så då tänkte jag att det kunde vara lite passande att titta tillbaka i arkivet och köra ett “Flachback Friday”-inlägg. Tro det eller ej, men för exakt ett år sedan så var vi faktiskt också i Stockholm och hälsade på!

Stockholm_Oslofru

Vi var där för en liten minisemester och shoppade massor, gick runt i gamla stan, träffade mina föräldrar och gjorde ett 3D ultraljud eftersom jag var gravid med Oskar i v.25, gick på Skansen och massa annat skoj.

Stockholm_Skansen

Sen träffade vi Elin då också för hon bodde faktiskt i Stockholm för ett år sedan. Även fast vi bor i olika städer och t.o.m länder så är hon ändå min bästa vän och kommer alltid att finnas i mitt liv. Det finns ju en anledning till varför hon är gudmor åt Oskar – Hon är bäst helt enkelt!

Stockholm_Scandic_AnglaisJag kommer så väl ihåg denna resan till Stockholm. Det var första gången vi skulle flyga med barn och vi var nervösa över hur det skulle gå att sova borta under en längre tid för första gången. Vi var spända på att få se ultraljud på bebisen i magen och gick runt med ett stort lyckorus under hela våran vistelse i storstaden. Det var ju dessutom min mans födelsedag som vi firade med middag och show på Magic Bar. Det är rätt så häftigt att se hur mycket som har hänt på ett år. Vid denna tiden för ett år sedan så var vi bara föräldrar till en liten go grabb och trodde att lyckan var på maxad nivå. Men nu, ett år senare så är vi tvåbarnsföräldrar och lyckligare än någonsin! Det är häftigt att se hur vår kärlek för familjen bara växer sig starkare och starkare ju längre tiden går och ju mer tid vi får spendera med varandra. Det är så ofattligt underbart!

Solen skiner här hemma, men både jag och Filip känner oss tyvärr rätt så hängiga och snuviga. Vi var en sväng hos läkaren som konstaterade att både jag och Filip åkt på en ordentlig halsinfektrion. Tyvärr finns det ingen mirakelmedicin som kan bota oss, utan det är bara att dricka massor, fylla på med C-vitamin och vila så gott det går. Så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle försöka multitaska och få båda pojkarna att somna samtidigt så att jag också kan få en stund på ögat. Tror tyvärr att det är en omöjlighet, men man kan ju alltid hoppas! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.