Ferrero Collection – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ferrero Collection

Hej vänner,

Jag är helt slut och orkar inte göra mycket alls på grund av denna dumma förkylningen. Så nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och frossa i det bästa jag vet – Ferrero choklad!

ferrero_collection

Jag känner inte sådär jättemycket smak, men dom mörka chokladbitarna smakar mest och därför är dom favoriten just nu.

fererro_collection

Vi sitter och försöker hitta en bra film på Netflix, men det känn som att det inte är så mycket bra att se för tillfället? Eller så kanske det bara är jag som är bitter idag och har svårt för att bestämma mig för vad jag har lust att se på. Vi får hoppas att jag vaknar upp imorgon och är frisk och på bättre humör!

Hoppas alla ni andra är friska, krya och mår toppen! Kram på er och go kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.