Så var vi fyra igen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Så var vi fyra igen

Jag har haft en jättemysig dag med mina små, men det blev desto mysigare när M kom hem från jobbet och vi var samlade hela familjen igen.

pappaVädret har varit helt ofattbart ostabilt under hela dagen och det har varierat mellan snö och sol, samt en omgång med hagel. Men det är väl typiskt Aprilväder antar jag?

M är uppe och lägger Filip för natten, så då passade jag på att sätta mig här för att säga hej till er och svara på kommentarer. Tänk att denna veckan redan är över nu och en ny startar imorgon. Den kommande veckan har jag faktiskt inte så mycket planerat, så vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Kanske ska ta mig en tur till Ikea faktiskt och köpa lite förvaring till allt som ligger framme, samt lite fina lådor som man kan ha i vitrinskåpen. Eller Ikea kanske inte är butiken jag ska åka till då? Finns säkert jättefina förvaringslösningar i andra heminredningsbutiker. Har ni tips så får ni gärna komma med dom! Sen tänkte jag att jag skulle börja träna lite försiktigt, så vi får se om jag orkar ta mig till gymmet någon dag i veckan eller om jag kanske skulle börja att jogga. Det är ju rätt så skönt att träna utomhus nu om vädret tillåter.

Nä, nu kom min fina man ner så nu blir det filmkväll och mys med popcorn och lösgodis. Gokväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.