Ostburgare – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ostburgare

I eftermiddag när vi var och storhandlade så var jag så jäkla hungrig så självklart blev det köpt en massa onödigt, så nu har vi nog mat så det räcker och blir över några veckor fram över!

När vi kom hem så gjorde vi svingoa ostburgare till middag.

ostburgare

Jag är helt galen i ost och vill ju passa på att ha så mycket ost som möjligt när vi ska ha hamburgare. Min man är inte lika tokig i det som mig, så vi steker 50/50. Det finns ju hambrugare nu som har ost i sig som liksom läcker när man steker dom och sen smakar det som smält ost som har bränts lite grann. Sen måste man självklart ha en tjock skiva med smält cheddarost på. Svingott!

ostburgare

Nu tycker ni säkert att jag är helt tokig som skrev förut att jag skulle komma i form på dom kommande två veckorna och sen sitter jag här och vräker burgare. Meeeeen, jag har inte som mål att gå ner i vikt, utan jag har som mål att vara sund och bygga muskler och när man rör på sig och tränar så mycket som jag gör så är det viktigt att fylla på med ordentliga måltider under dagen. Därav min stora och riktigt smaskiga ostburgare!

Däremot ska jag inte hugga in i lösgodiset som står framme i tv-rummet, utan jag tuggar tuggummi, för nu är jag så mätt efter maten att jag nästan storknar.

Gokväll och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.