Jag är så himla glad!! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jag är så himla glad!!

Kan ni inte känna så ibland!? Hur man bara känner sig så jäkla glad för ingenting! Så vad är det egentligen jag är så himla glad över? – Jo, allt! Fy fasen vad livet är underbart! Jag har allt jag någonsin drömt om och jag är bara så sinnessjukt tacksam och lycklig för ALLT!

lycka

Jag har precis gått en lång promenad i det underbara vädret med lilleman som somnade i vagnen och fortfarande sover på altanen just nu. Jag ska gå till honom nu igen och greja på tomten. Fylla poolen, städa altanen, kolla alla mina växter, träd och bär för att se om dom överlevt vintern och så ska jag njuta av en stor kopp kaffe i solen. Life is beautiful!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.