Restaurang i Jessheim – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Restaurang i Jessheim

Idag var en sån där dag där jag inte hade någon fantasi i köket och frågade min man om vi inte kunde gå ut och äta istället. Självklart kunde vi det, så vi möttes på Filips förskola och åkte direkt till Jessheim för att hitta någon mysig restaurang att äta på.

Jessheim_storsenter

Filip ville ha pizza, så då gick vi till den Italienska restaurangen, Chiao Bella.

restaurang_jessheim

Jag brukar alltid äta samma gamla vanliga pizza, men idag provade jag på något nytt!´jessheim_restaurang

Vi var sjukt hungriga allihopa och väntan på maten var kanske inte så lång i själva verket, men där och då så kändes det som en evighet innan vi äntligen fick våra pizzor.

restaurang_jessheim

Jag har ju blivit lite smått tokig i korriander och blev överlycklig när jag hittade en pizza med chili- och vitlöksmarinerad kyckling med korriander på. Mums, detta var nog den godaste pizzan jag någonsin ätit och kommer helt klart bli en ny favorit som jag säkert kommer att byta ut mot min gamla trogna Capricciosa!

Det blev rätt så sent idag och vi kom faktiskt precis innanför dörren. M är uppe och lägger pojkarna och när han kommer ner igen så ska vi mysa framför någon bra film och ta det lugnt en stund innan det är läggdags för oss med.

Godkväll och nattinatt på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Min sambo jobbar på flygplatsen och vi ville ha hus och “hamnade då på Jessheim”. Vet inte om vi stannar för alltid men just nu trivs vi väldigt bra 🙂 Har två små tjejer på 4 år och snart 2 år.

 2. Josefine

  Hittade precis din blogg och ville lämna ett litet avtryck 🙂 . Är också en “svensk i Norge” bor faktiskt på Jessheim 😉 Visst har dom god pizza på Chao Bella?!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Nejmen så kul! 😀 Ja jag älskar deras pizzor. Hur kommer det sig att du bor i Jessheim och vad gör du här i Norge? 🙂 Kramkram

 3. Angelica

  Vi hade oxå en sån “där” dag för några dagar sen, då ingen av oss orkade ställa sig och laga mat. Så då fick det bli hämtmat 😛 Man (eller jag iaf) känner mig inte så bra som förälder då men barnen blir ju iaf överlyckliga över att få äta pizza haha.

 4. sandra

  Hej! jätte rolig och fin blogg du har!=) den är rolig att följa! ville bara säga detta på bästa sätt med din mörka shading att du får vara lite försiktig med den, det kan lätt se dumt ut och de såg inte så bra ut på dina kort. Inte för att vara taskig på något sätt!! men om ja hade haft spenat mellan mina tänder osv osv. hade ja velat att nån sa något. du kanske precis börjat med detta och de e såå svårt även fast det ser lätt ut! // makeup-artist.