Jeans – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Jeans

Alltså vad är det för tokigt som har hänt med vädret egentligen? I går var det strålande sol och himmelen var blå, imorses snöade det och nu är det lite sisådär gråmulet.

jeansjacka

Det börjar i alla fall bli varmare och det är ju skönt, plus att det börjar bli grönare ute vilket är väldigt fint eftersom vi har utsikt mot den fina naturen från vårt hus. Jag har plockat undan alla vinterjackor, vinteraccessoarer och varma ullunderkläder nu och så har jag letat fram alla vår- och sommarkläder. Hittade denna gamla goa jeansjackan som jag köpte för väldigt, väldigt länge sen, men som jag verkligen trivs i. Skulle nog i och för sig behöva uppgradera garderoben lite grann med nya, lite tunnare och finare jackor tror jag!

jeans

Jag har försöker verkligen njuta av dom få dagarna jag har kvar tillsammans med plutten nu innan det nya kapitlet i mitt liv startar. Det är många av er som är nyfikna på vad det är jag egentligen ska göra när jag kommer hem från Italien och självklart ska ni få veta det för ni får ju veta om allt som händer i mitt liv. Dock kommer jag att hålla på nyheten tills den dagen kommer!

lyckligJag blev superglad och överraskad precis för rätt vad det var så plingade det på dörren och där stod M och Filip! Så här tidigt brukar dom aldrig vara hemma så det känns nästan lite konstigt eftersom jag inte hade maten klar på bordet eller någonting. Men mysigt var det såklart att ha hela familjen hemma och samlad så här pass tidigt ändå och nu kan vi ju faktiskt laga maten tillsammans för omväxlings skull.

Tänk att denna dagen redan börjar komma till sitt slut och att det, imorgon, redan är helg igen. Det är helt otroligt att tiden kan gå så himlans fort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Tack! Det är också ett par skor från förr. Tror jag köpte dom i London och tyvärr är det inget märke :/ Ja vi får hoppas på sol till helgen! kramkram

Annons