Framsteg och känslor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Framsteg och känslor

Vill ni veta vad? Oskar satte sig upp alldeles själv precis! Så himla duktig är han och det är så kul att få hänga med på hans personliga utveckling och för varje dag som går så verkar det som att han lär sig något nytt!

OskarSjälvklart kastade jag mig ner i Oskars “Mitt först år”-bok och skrev ner hans nya mästrande. Sen fastnade jag såklart och började även kolla tillbaka i Filips bok om hur allting var när han kom till världen.

Mitt_första_år_bok

Jag har verkligen varit flitig med dessa böckerna och fyllt i så gått det går, tankar, känslor, första gången, klistrat i bilder, sparat på band från sjukhuset osv osv. Det är så kul att ha och se tillbaka i och jag tycker verkligen att alla bebisar förtjänar en sån här bok.

Mitt_första_år_bokJag är väldigt känslig av mig och när det kommer till kärlek och min familj så kan jag känna mig så lycklig att jag bara sitter och gråter hysteriskt för mig själv. Det är så vackert att få vara förälder och jag är evigt tacksam över att jag fått möjlighet att bära på mina barn i nio månader och att jag fått möjlighet att föda båda barnen på ett naturligt och fantastiskt sett. Filips förlossning kan ni läsa om HÄR och Oskars HÄR. Deras förlossningar skiljde sig oerhört åt, men resultatet var detsamma – obeskrivlig lycka.

Oskars förlossning blev ju dessutom filmad av TV och kommer att visas senare i år. Det var en väldigt ovanlig förlossning, så jag är så otroligt glad att vi fick fånga allt på film. Lovar att berätta för er när det visas på tv så ni får se!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Åh det är så mysigt med såna där böcker! Mina barn har oxå såna och jag fyller i så gott jag kan, och precis som du så älskar jag att bläddra tillbaka och jämföra och minnas! Gud åren går så fort! Nästan så man vill stanna tiden! 🙂

Annons