Ny konst och otippad semester – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny konst och otippad semester

Oskar sov i tre timmar förut, vilket gav mig god tid att både påbörja och bli färdig med en ny tavla. Det är alltid lika pirrigt att visa upp ny konst för er, men okej, här kommer den..

abstrakt_konst

Denna gången slog jag två flugor i en smäll och målade en abstract naturmålning, vilket är en blandning av vad jag brukar göra.

På tal om något helt annat så råkade jag nästan bända av min nagel förut när jag skulle öppna en dörr och slant. Jäklar vad ont det gjorde! Så nu insåg jag att mina naglar måste fixas igen. Filas ner en aning, fylla på med ny akryl och måla i en annan, lite mer diskret färg igen. Blå är kanske inte riktigt min grej 😉

puss

Förresten! Jag fick precis en inbjudan till ett event nästa onsdag i Göteborg och eftersom jag inte har några planer så tänkte jag att det kunde vara kul att komma för en gångs skull. Jag får ju inbjudningar till Stockholm och Göteborg hela tiden, men eftersom jag bor i Oslo och har två små barn så är det inte alltid så lätt att komma iväg. Men nästa vecka passade det faktiskt väldigt bra, så jag tar med mig barnen (min pappa passar dom under eventet) och blir borta från tisdag till fredag. Det blev en otippad liten semester. Min man tycker såklart att det är trist att vi åker, men han har så mycket på jobbet som han vill bli färdig med innan han går ut på pappaledighet, så det passade rätt så bra för honom också att vara ensam i några dagar och fokusera på jobb.

Det ska bli superkul att komma till Göteborg och jag vet att jag har många läsare där, så om ni är i city och stöter på mig så får ni gärna komma fram och säga hej. Det är alltid lika kul att få träffa er!

Puss, puss på er så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.