Snö i slutet av April – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Snö i slutet av April

Godmorgon!

Jag trodde seriöst aldrig att det skulle bli så tokigt att marken skulle bli vit igen? Men hallå, det snöar igen!

snö_i_april

Det lustiga är att jag har haft lite ångest över min header här på bloggen eftersom det är snö i bakgrunden och varit lite stressad över att jag vill ta en ny bild när vi är i Italien som passar bättre för årstiden. Men, nu passar den ju alldeles perfekt! 😉

Det är snart Maj månad och snön börjar lägga sig vit. Vi bytte från vinter- till sommardäck för några veckor sen och är inte alls förberedda på vinter igen. Men vi får väl bara hoppas att det snöar nu på morgonen och att solen värmer bort snön som lägger sig lagom till eftermiddagen. För visst hade det varit konstigt om det är snö på Valborg i år?

Mina pojkar ville gå upp tidigt imorses så jag har redan lyckats klä barnen, ätit, svarat på mail, packat matlåda till förskolan och nu sitter jag här och njuter av min första kopp kaffe för dagen.

kaffe_kopp

Det är äntligen fredag och i helgen har vi inga planer alls. Att ha en hel helg framför sig, utan någonting bestämt är faktiskt rätt så skönt för det blir den sista helgen som det bara är vi i familjen för sen har vi helgerna planerade i flera månader framöver. Vi får se vad jag och Oskar hittar på idag, men om jag ska vara ärlig så blir det nog inte många knop med tanke på snövädret. Kanske jag får inspiration till att fortsätta på min tavla som jag har lust att hänga upp i hallen.. Hmm vi får se!

Ni har ju dessutom bett om att få se mer av huset så det kanske jag kan filma sen och visa er för det är så himla svårt att fånga på bild, men om ni bläddrar i kategorin “Huset” eller “Inredning” så ligger det en del uppe sen innan.

Hoppas ni har fått en fin start på denna fredagen så hörs vi om en liten stund igen. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Va skönt med en planfri helg 🙂 hoppas på fint väder utan snö!

    Måste bara få tillägga att dina ljus är super fina, vart har du köpt dem? 🙂 kanske dem går att få tag på här i Sverige också.

Annons