Bada badkar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bada badkar

När vi byggde huset så hade jag två måsten. Det ena var att jag ville bo vid en sjö och det andra var att vi skulle ha badkar inomhus. Vi bor precis vid en sjö som vi trodde att vi kunde få bada i, men när vi hade signerat kontrakt på tomten så fick vi veta att sjön som låg vid vårt hus var en dricksvatten-sjö och därmed inte lov att bada i. Men eftersom jag har världens bästa man och han visste att det var viktigt för mig att kunna bada på somrarna så köpte han en pool istället. Sjö eller pool – same, same, det fungerade självklart lika bra att ha en pool för min del såklart.

Inne har vi tre badrum och i vårt masterbad så har vi självklart ett badkar! Jag vet seriöst inte vad jag hade gjort utan badkar och pool. Det kan mycket väl vara så att jag var en fisk i mitt tidigare liv!

bada_badkar

Det finns nog ingenting som är så avkopplande som att sätta på lugn musik, sända massa levande ljus, tappa upp ett badmed massa väldoftande badskum, lägga ansiktsmask och en inpackning i håret och sen luta sig tillbaka och bara njuta av lugnet. Love it!

Hoppas ni haft en underbar Valborg!

Kramkram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emely

    Vilken fin man du har! Själv har jag havet som granne så jag går ner till stranden när jag vill bada. Men om jag får välja så tycker jag att en egen pool är att föredra så o jag får drömma lite så bygger vi en pool nedanför balkongen 😉

Annons