FaceTime – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

FaceTime

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott allihopa för det har vi, bortsätt från att vi gick upp kl 05.20 och det känns som att halva dagen redan har gått fast klockan inte ens är 7 än. Men istället för att klaga så får vi se det från den positiva sidan – vi får ju spendera mer tid med varandra än vad vi hade fått om vi sovit!

En sak som jag är så sjukt glad och tacksam över är FaceTime! Som ni alla vet så bor jag ju med min familj i Norge och har hela min familj och mina allra flesta vänner i Sverige. Det är väldigt ofta som jag kan känna mig lite ensam och utanför här i Oslo och jag är alltid så rädd för att missa saker i mina vänners/familjs liv. Alla får ju hänga med på vad som sker i mitt liv eftersom jag har bloggen och skriver flera gånger om dagen. Men jag vill ju också bli uppdaterad och då är FaceTime så jäkla bra att ha!

FaceTimePersonen som kom på det här med videosamtal måste vara världens mest smarta person! Det känns ju som att man träffas när man kan se och prata med varandra genom mobilen/ipaden/datorn. Det är nästan lite lustigt, men på något sätt så känns det som att man träffas fast man inte ens är i samma land. Tack vara FaceTime så känner jag mig inte så ensam längre och jag känner mig inte lika utebliven som jag kunde göra förr. Jag hänger med på vad som händer och får se mina nära och kära varje dag om jag vill, även fast vi inte ens bor i samma land!

Coola_barnkläder

Haha, den här coolingen är på världens bästa humör idag för övrigt och det bästa han vet är att gå runt i sina Ray Bans som han fått av sin mormor och morfar. Han vill ha på sig dom så fort han vaknar på morgonen och ända tills han lägger sig på kvällen, så himla kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons