Klumpeduns – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Klumpeduns

Att jag är en riktig klumpeduns kommer nog inte som en chockerande nyhet för många. Vissa dagar går det helt okej, men andra dagar så kan det verkligen gå helt åt skogen för mig. Om dagen börjar med att jag är klumpig så fortsätter det med det ena efter det andra och idag var en sån dag då allt gick snett.

Jag har klämt mig, tappat mobilen, trillat, snubblat, spillt, you name it. Ofta när jag är trött så blir det så här och det är som att det inte finns någon gräns på hur klumpig man får lov att vara på en dag.

Efter lunch så ville jag baka en kaka, så då tänkte jag köra på ett säkert kort och göra en kladdkaka som jag har gjort så många gånger förr. Jag kan receptet utantill så då kunde jag ju omöjligt klanta mig! Eller…?

Receptet på min kladdkaka kan ni hitta HÄR.

Phu, smeten blev bra, så då var det bara att sätta in kakan i ugnen. Under tiden som vi väntade så gick vi och lekte med barnen och när klockan ringde så gick jag till ugnen och upptäckte att det luktade bränt! Vad fasen?! Självklart hade jag råkat sätta på varmluft och översta lagret på kakan var mörkt och kakan som skulle vara kladdig blev istället torr. Vilken nedtur.. Menmen, den kanske smakade gott ändå? Så jag hällde på lite florsocker för att dölja det brända och så dukade jag fram.

kladdkaka_recept

Kakan var inte så tokig, trots att den var lite torr. Men så frågade min man om han kunde få mer grädde och självklart skulle jag gå och hämta det! Men vad händer då? Jooooo självklart lyckas jag på något konstigt vänster att välta ner hela bunken med grädde ner på golvet så att det sprutade grädde över hela golvet, vitrinskåpen, på mattan och upp på väggen! Herregud, hur ska denna dagen sluta?

Vi tänkte att vi skulle byta lakan i sovrummen och bada så att man får krypa ner ren och fräsch i nybäddade sängar sen när det är läggdags. Sen när pojkarna sover så ska jag och M fortsätta se på en serie på Netflix som är rätt så bra faktiskt – the 100 heter den. Om ni gillade serien “Lost” så kan jag nästan garantera att ni gillar the 100 eftersom dom påminner rätt så mycket om varandra.

Vi ska duka upp med massa frukt och popcorn och ha en riktigt mysig lördagskväll och det kan faktiskt hända att jag till och med fuskar lite grann och lyxar till det med en chokladbit eller två! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    The 100 är väldigt bra.
    Är på säsong 3 som pågår just nu så väntar tills nästa avsnitt släpps!
    Gillade aldrig lost men denna har jag totalt fastnat i.
    Såg den när den gick på tvn för någon månad sen så bestämde mig för att se från första säsongen 😀