Läsa böcker – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Läsa böcker

Godmorgon!

Det är 1 Maj idag och solen skiner, så nu får vi väl ändå hoppas att snövädret är borta för i år och att våren och sommaren har kommit för att stanna!

Vi var vakna tidigt denna morgon eftersom Oskar vaknade och var ledsen. Jag tror att han har fått någon dum infektion eftersom han är lite vit i munnen och prickig mellan benen. Eftersom han inte är helt som sig själv så ska vi ta honom till läkaren sen för att se. Har jag sagt att jag älskar Norges sjukvård? Det känns så tryggt och skönt att man får komma till läkaren när man vill oavsett vad, så om man är det minsta orolig eller inte mår bra så är det bara att ringa så får man en tid med en gång.

På morgonen har Filip velat läsa böcker, så det har vi gjort, den ena boken efter den andra.

läsa_böcker

Det har framför allt blivit intressant med böcker den senaste tiden för Filip. Vi har försökt länge att få han att sitta och lyssna, men han har liksom inte haft ro i kroppen till att sitta still. Men nu den senaste tiden så har han älskat det och sitter gärna och lyssnar när någon läser för honom.

läsa_böcker

Självklart får även Oskar sitta med och mysa med sin sin pappa och bror.pappaMorgonen var mysig, men tyvärr var M tvungen att åka på grund av en liten kris på jobbet, så nu är jag själv med pojkarna en liten stund. Jag tänkte gå en promenad så att Oskar får sova och Filip får komma ut och leka av sig lite grann. Sen är det läkarbesök och då får vi hoppas att Oskar får någon antibiotika så att han blir frisk och kry igen. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Åh böcker är verkligen det bästa som finns! Jag själv är en riktig bokmal och våran son börjar bli det oxå 🙂 jag/vi har alltid läst för honom vid sängdags och ibland även under dagen. Och trots att han nu kan läsa själv så vill han att vi läser en godnattsaga på kvällen för att han tycker att det är så mycket. Och sen på dagtid läser han böcker själv.

    Vår minsta har inte riktigt förstått det där med saga innan läggdags, hon vill inte sitta stilla men det kanske kommer. Hon har iaf en favoritbok som hon går runt med på mornarna och bläddrar i själv 🙂

  2. Jennysen

    Ser ut som att lässtunden är uppskattad! :)Tack. Den har varit bra än så länge! 🙂 Jobbar ju och blir en del stall också. Men han med lite dans och fest i fredags! 😉 Hoppas din helg är fantastisk! 🙂