Inredning Inspiration

Så länge jag kan minnas så har jag alltid varit stolt över mitt hem och hur mina föräldrar bor och hur dom inrett hemmet. Vi bodde på samma ställe under hela min uppväxt och det var först när jag hade bott hemifrån i några år som mina föräldrar bestämde sig för att flytta. Nu bor dom i en penthouselägenhet med en 180 kvadratmeter stor takterass som omringar lägenheten. På terassen har dom en jacuzzi och tillhörande den delen av terassen finns även ett stort spa-bad med två vattenfallsduschar och bastu. Ni kan ju gissa om jag älskar att komma hit och hälsa på, jag som är så tokig i att gå på spa och bada!

Dessutom kan man se deras båt från terassen som ligger till precis när man kommit ner och ut från lägenhetshuset.

Förutom det så är hela deras lägenhet inredd i designmöbler från topp till tå och det har nästan alltid kommit ett tillskott med nya möbler för varje gång vi kommer och hälsar på. Jag skulle själv önska att vi hade så gott ställt att vi kunde köpt alla dessa vackra möbler och inredda lika fint i vårt hem. Men ge mig ett år eller två så ska jag nog lyckas med det ska ni se! ;)

I alla fall. Jag tänkte visa er lite hur fint dom har det. Det häftigaste med lägenheten är ju att man tar en hiss upp på högsta våningen och går sen rakt in i lägenheten. Supercoola om ni frågar mig!

Sen när man kommer in så har dom öppen lösning med vardagsrum och kök och deras köksstolar, Lether chair, är to die for!!

I köket har dom också väldigt söta och smarta lösningar, bland annat har dom en Kähler vas som en snygg förvaring till deras köksredskap, snygga skärbrädor i ek lutandes mot säsongens färger på brickor. I deras kök finner man endast köksredskap i bästa kvalitet, så som kaffekokare från Moccamaster, matberedare och brödrost från Kitchen Aid och allt man kan drömma om när det kommer till fin kvalitét i köket.

När man kommer ut från köket så går man rätt ut i vardagsrummet som också är fyllt med tavlor, designmöbler och inredning från märken som tex Lamino, Hermés och Kasthall.

Men det som jag tycker är det absolut finaste i denna lägenheten är alla lampor. Dom har endast original design från märkena Gubi, Flos, Ruben, Bsweden, Foscarini, Luceplan, Zlamp och Le Klint.

Jag blir alltid lika fascinerad över hur snyggt man kan inreda och får ständigt nya idéer på hur vi kan göra hemma hos oss. Jag älskar inredning och det hade varit så himla kul att kunna ta hem en inredningsdesigner som kunde komma och omvandla vårt hus hemma och inreda med massa snygga designermöbler, fast i vår stil så att det passar oss.

Hade jag inte varit bloggare och trivts med det så hade jag nog satsat på att studera inredningsdesign. :)

Nu ska vi ut och gå en sväng, hej hopp så länge!

 

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Jättefint men galet mycket pengar dom måste ha lagt på bara materiella saker. Jag tror enligt min egna åsikt som inte är född med pengar i fickan, eller från föräldrar så lär man sig uppskatta livet i helhet och "gratis saker", istället för att flasha med dyra produkter. Men alla är vi olika 😊
oslofru
,
Ja vi alla är ju olika 😉