Köra bil från Oslo till Göteborg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Köra bil från Oslo till Göteborg

Att köra från Oslo till Göteborg och från Göteborg till Oslo också för den delen är väldigt lätt. Hem ifrån oss så kör man raka vägen ut på E6 och följer vägen rakt fram hela vägen ända till man kommer fram. Man svänger seriöst inte av en enda gång, vilket gör det extremt lätt att hitta rätt!

Att köra med barn däremot kan vara en annan femma och det brukar vara olika för mig varje gång vi sätter oss i bilen. Denna gången gick det ovanligt bra att köra eftersom Oskar sov hela vägen i sin lilla bilbarnstol som egentligen är en aning för liten, och Filip kollade på film på Ipaden en stund och sov resten.

Så med två knäpptysta barn i bilen kunde jag sitta bakom ratten på min stabila Volvo och köra på tre timmar på den öppna motorvägen, utan bilköer eller annat som störde eller avbröt min körning. En drömtur med andra ord!

Nu är vi framme hos mina föräldrar och jag har precis satt mig ner, hällt upp en kopp med espresso och plockat fram en chokladbit ur mina föräldrars godslåda som alltid är proppfull med  onyttigheter.

köra_bil_från_oslo_till_göteborg

Filip var lite hungrig och plockade glatt fram i kylskåpet vad han var sugen på att äta. Det blev apelsin, äpple och macka med ost och skinka.

köra_bil_från_oslo_till_göteborg

Oskar utforskade lägenheten och kröp från ena sidan rummet till den andra och lekte med alla nya, roliga prylar som stod utplacerade överallt, medan jag och Filip fikade.

köra_bil_E6

Sen när fikapausen var klar så ville Filip också leka och hoppade ner på golvet för att joina sin lillebror.

Alingsås

Jag är så glad över att pojkarna är så lättsamma och har så kul tillsammans, för det ger mig möjlighet att kunna luta mig tillbaka och ta det lite lugnt. Konstigt nog så känner jag mig rätt så sliten av att sitta i bilen och köra så pass långt som det ändå är mellan länderna. Men nu är vi framme och det känns så skönt. Om någon timma kommer mina föräldrar hem och det så bli så underbart att få krama om dom och umgås igen. Hörs om en liten stund igen för nu ska jag lägga mig på golvet med dom små.  🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.