Visa mycket av det lilla – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Visa mycket av det lilla

Godmorgon,

Det blev lite stressigt här på morgonen eftersom jag skulle göra i ordning pojkarna, sminka mig själv, äta frukost, packa och bära ut allt i bilen. Nu känner jag i alla fall att jag är färdig och har tid för att blogga och svara på kommentarer/mail.

Susanna_Jungblom

Tröja – Gina Tricot,  Skor – Aldo, Örhängen – Zara, Jeans – HÄR, Väska – HÄR  <–Annonslänkar

Det är så gråmulet och trist väder här idag så det ska bli skönt att åka till Göteborg där solen (förhoppningsvis) skiner!

outfit_oslofru

Jag måste erkänna att jag aldrig trodde att jag skulle trivas så bra i mina små tuttar som jag faktiskt gör. Jag hade ju bokat tid för att lägga in nya siliconinlägg efter några månader, men nu är jag faktiskt väldigt osäker på om jag vill det längre. Det är så befriande på något sätt att inte ha stora bröst som ofta kan se vulgära ut om man klär sig på fel sätt. Dessutom tycker jag det är snyggt att ha urringade kläder och det ser mycket bättre ut när man inte har en stor klyfta. Så vi får helt enkelt vänta och se om det blir en operation nummer två eller ej för att visa mycket av det lilla känns liksom helt okej!

våroutfit_inspiration

Jag har bokat tid för att fixa naglarna när jag är i Sverige och hälsar på. Min favoritsalong ligger i Alingsås där mina föräldrar bor, så det passade ju alldeles utmärkt att boka en tid nu när jag ska dit. Jag tänkte att jag skulle fila till dom och måla i en finare, lite mer diskret färg än blå. Kommer bli skönt att få det gjort då jag inte riktigt trivs i den färgen jag har nu.

Guess_väska

Jag tänkte att vi skulle gå ut en liten sväng nu så att Filip får leka av sig lite och sen när det är dags för pojkarna att sova middag så sätter vi oss i bilen och kör mot Göteborg. Jag hoppas och håller tummarna för att vi kommer hela vägen fram utan att stoppa, men det återstår att se vad barnen har lust med. I värsta fall så får vi stoppa och ta en fika på vägen.

Oslofru_outfitHoppas ni alla får en underbar tisdag så hörs vi lite senare igen när vi kommit fram!

Puss och kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Mikaela

    Jag har midja o rumpa så det är väl proportionerligt? Men ändå, snyggt med mindre! Märker man såhär några år i efterhand 😉

 1. Il

  Tror definitivt du ska skippa operation då din kropp passar bäst i mindre, det ser naturligt ut och inte tillgjort. Sen spelar det ju egentligen ingen roll men ja – det känns så “ute/90-tal” med silikonbröst.

  Sen skulle jag vilja uppmana dig till att inte uttala dig så elakt om människor med stor byst. Vi/de kan inte hjälpa att vi har det och måste få klä oss som vi vill utan att andra människor ska kalla oss vulgära och andra elaka saker. Du kan självklart känna dig “vulgär” när du har bröst o urringat men många som inte gör det så du kanske kan tänka på att uttrycka dig på ett trevligare sätt? Även om det handlar om som sagt att just DU känner så, så blir det en beskrivning av alla med stor byst och det är inte sjysst. Alla – precis ALLA kvinnor är vackra och alla förtjänar att klä sig som de vill oavsett byst så klanka inte ner på oss som också vill ha urringade klänningar på sommaren. Mina bröst är mina och jag klär mig precis som jag vill och de ska varken män eller kvinnor bry sig om.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Jag pratar bara om mig själv och ingen annan. Du läser som vanligt vad du vill läsa. Jag skriver alltid hur unika alla människor är och att vi ska uppskatta oss som vi är i våra egna kroppar oavsett ståta eller små. Läs senast här: http://oslofru.com/2016/05/01/fa-battre-sjalvfortroende/

   Jag har haft både stora och små bröst så därför kan jag uttala mig i hur jag själv känner när jag klär mig då jag vet hur båda storlekarna känns.

 2. Diana

  Vet du, det är precis vad jag misstänker att jag också kommer att känna när jag väl opererat, att mindre är bättre på något sätt. Visst är det nice med tuttar, men ärligt så är det rätt ute nu och inte bara det.. det är som du säger, väldigt vulgärt med stora tuttar och urringat, men ska hela tiden tänka på vad man har på sig, hur man ser ut etc. Med små som kommer man undan i nästan alla kläder, så grymt mycket härligare. Nu har du the final test… bikini och sommaren, kommer du känna dig lika bekväm då också så är det bara att avboka tiden. Men om du känner dig “underlägsen” (du förstår nog hur jag menar) och typ att du saknar dina tuttisar så är det bara att tuta och köra. Men jag tror mer på mindre, inte bigga.

  Ska själv boka operation om några månader…. 😉

Annons