Bland vitsippor och körsbärsträd – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bland vitsippor och körsbärsträd

Vi tog en promenad på förmiddagen för att få lite frisk luft innan det är dags att sitta i bilen tillbaka till Oslo igen.körsbärsträdDet var så vackert ute och det blommade överallt vart vi än vände oss. Det var så skönt att komma ut och andas lite frisk luft i det fina vädret så vi gick rätt så långt förbi mina föräldrars gamla hus som jag växte upp i. Vi gick även förbi platsen där min man gick ner på knä och friade till mig..

ekudden_alingsås

Om man går in på stigen här så kommer man till vattnet och det var där som han friade. Platsen betyder väldigt mycket för mig eftersom det är här jag är uppväxt och har många fina minnen ifrån.

gerdskastigen_alingsås

Det var skönt att komma ut en sväng, för nu ska jag packa ihop det sista här och så ska vi bara äta en lunch med mamma på terassen innan vi ska åka hem igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons